Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова комп'ютерна миша Cougar Revenger S World of Tanks (Black)

Код:640393
Архiв
Ігрова комп'ютерна миша Cougar Revenger S World of Tanks (Black) фото
Ігрова комп'ютерна миша Cougar Revenger S World of Tanks (Black) фото
Ігрова комп'ютерна миша Cougar Revenger S World of Tanks (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 10 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Висока точність навіть на 4К моніторах

Revenger S пропонує вам найвищу швидкість опитування, доступну на ринку. Реальні 2000 Гц без розгону, як у багатьох конкурентів. О кожній половині мілісекунди ваш комп'ютер отримає оновлену інформацію, що близько до відстеження у реальному часі. Тепер ви можете реагувати у два рази швидше, ніж ваші суперники. Більш плавні рухи є результатом точного сенсора PMW3360.

Реальні 12000 DPI

Якщо відволіктися від маркетингу, то надвисокий DPI непрямий показник професійної ігрової мишки. З цієї причини ми пропонуємо вам діапазон DPI, який включає в себе оптимальний рівень DPI для всіх існуючих ігрових роздільних здатностей (включаючи 4K та 8K). З Revenger S у вас є інструмент, здатний виконувати всі покладені на нього завдання.

Спеціальний режим eSports

Для змагань професійного рівня був доданий режим eSports: натискання та утримання кнопки DPI протягом трьох секунд буде встановлювати мишу у режимі eSports, деактивуючи кнопку DPI. Це дозволить уникнути ненавмисного або випадкового перемикання режиму DPI. Ця функціональність особливо корисна для використання в матчах, які забороняють використання програмного забезпечення або перемикання DPI під час гри.

Тонке налаштування форми та характеристик

Власники Revenger S отримають результат багаторічних досліджень, щоб досягти максимальної зручності. І кнопки, які дійсно допомагають геймерам поліпшити їх швидкість. Кожен міліметр цієї миші, кожна молекула допомагають вам досягти високих рейтингів. Коли справа доходить до кнопок, Revenger S має оптимальну їх кількість - шість. Не менше, не більше. Дві основні кнопки, коліщатко, кнопка DPI та дві кнопки збоку. Досить для виконання всіх функцій, які ви хочете.

Розширений дизайн кнопок

Основним способом взаємодії з гравцем є кнопки миші і їх чутливість завжди повинна бути високкласною. Зовні створена окрема гнучка поверхня для кожної з кнопок, відокремлюючи їх від ділянки підставки для рук. Це мінімізує випадкове натискання кнопок і зменшує силу, необхідну для їх активації, що підвищує вашу здатність швидко реагувати. Під кнопками знаходяться два перемикача OMRON, які забезпечують вам неперевершену стабільність та чутливість лідера у секторі перемикачів (термін експлуатації - 50 мільйонів кліків).

 

Ефективне RGB підсвічування

Revenger S має двозонне потужне підсвічування. Це корисно для візуального визначення профілю конфігурації, який ви використовуєте, а також допомагає вам створити атмосферу гри, яку ви хочете, обравши серед 16,8 мільйона кольорів.

 

32 бітний процесор

Щоб використовувати величезну потужність цього датчика ігрового звіра та інших компонентів, 32-розрядний процесор працює без зупинок і гарантує швидкий та плавний відгук на всі ваші команди.

Гумові боки

Щоб допомогти вам отримати тверду хватку під час інтенсивних ігрових сесій, Revenger S поставляється з двома справжніми гумовими боками, які підвищують надійність утримання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

1,8 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

6

Ергономіка
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

12000 dpi

Прискорення

50 G

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

6,5 x 13 x 4,3 см

Вага

120 г