Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова миша Razer Viper 8KHz (RZ01-03580100-R3M1)

Код:683448
Архiв
Ігрова миша Razer Viper 8KHz (RZ01-03580100-R3M1) фото
Ігрова миша Razer Viper 8KHz (RZ01-03580100-R3M1) фото
Ігрова миша Razer Viper 8KHz (RZ01-03580100-R3M1) фото
Ігрова миша Razer Viper 8KHz (RZ01-03580100-R3M1) фото
Ігрова миша Razer Viper 8KHz (RZ01-03580100-R3M1) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-29%
Вигода 1 100 ₴
cashback iconКешбек 26 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Абсолютний контроль. На новому рівні

Досягнете наступного рівня абсолютного контролю з Razer Viper 8KHz - симетричною ігровий мишею для кіберспорту з істинною частотою опитування 8000 Гц для максимальної швидкості і мінімальної затримки з коли-небудь досягнутих. З вдосконаленою оптичними перемикачами Razer ™ 2-го покоління мишею, прийшов час стати на ноги і залишити все позаду.

Випереджає битви. У 8 разів

Представляємо технологію Razer ™ HyperPolling. Технологія Razer ™ HyperPolling перевершує галузеві стандарти з істинною частотою опитування 8000 Гц - відправляючи до 8 разів більше даних за секунду і скорочуючи затримку з 1 до 1/8 мілісекунди.

Ніколи не втрачайте слідів перемоги

Свідоцтво ультрагладкого руху курсора.

На відміну від мишей з більш низькою частотою опитування, де рух курсору може викликати непостійні мікровиключенія, технологія Razer ™ HyperPolling забезпечує надплавне переміщення курсора - відмінність, яке ще більш очевидно на моніторах з високою частотою оновлення.

Нульовий ризик промаху

Оптичні перемикачі Razer ™ для мишей 2-го покоління.

З покращеною тактильним зворотним зв'язком, тепер кожен клацання відчувається і звучить більш приємно. І без необхідності в затримці вібрації, використовуваної в традиційних перемикачах, блискавичне спрацьовування доповнюється технологією Razer ™ HyperPolling, щоб забезпечити мінімальну затримку введення, яка наближає вас до гри на професійному рівні.

Тонка настройка для попиксельной точності прицілювання

Оптичний сенсор Razer ™ Focus+.

Завдяки кращій в галузі точності дозволу 99,6% навіть найтонші руху цієї симетричною киберспортівной ігровий миші постійно відстежуються. Оснащений інтелектуальними функціями сенсор стає ще більш точним, забезпечуючи високий рівень точності для виграшних в грі хедшотов.

Важкоатлет з ультра легким дизайном, вагою 71 грам

Насолоджуйтеся більш швидким і плавним управлінням за допомогою однієї з найлегших ігрових мишей на ринку. При вазі всього 71 г, що ще більш вражає, вона отримала свою вагу без шкоди для міцності конструкції, завдяки симетричному форм-фактору.

Розширена вбудована пам'ять

Будьте готові до змагань де завгодно, маючи до 5 збережених профілів, які дають вам доступ до оптимальних комбінацій клавіш, макросам і подвійному введенню за допомогою функції Razer HyperShift.

Кабель Razer ™ Speedflex

З сплетеним для більшої гнучкості і забезпечує мінімальний опір кабелем, ви зможете виконувати більш швидкі і плавні рухи для більш точного управління мишею.

Вбудовані в корпус прогумовані бічні накладки

Для більш безпечних рухів, миша оснащена гумовими накладками, які повністю закривають її ліву і праву сторони - вони вбудовані в корпус для запобігання відшаровування.

Ніжки з 100% тефлону PTFE

Ця симетрична ігрова кіберспортивного миша здатна ковзати по будь-якій поверхні завдяки ніжкам, зробленим з найчистішого тефлону (PTFE) найвищої якості.

8 програмованих кнопок

Повністю настроюються за допомогою Razer Synapse 3 8 програмованих кнопок дозволяють отримати доступ до макросам і другорядним функцій для розширеного контролю.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

1,8 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

8

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

20000 dpi

Фізичні характеристики

Колір
Вага

71 г