Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша ігрова Logitech G305 KDA Lightspeed Wireless Gaming Mouse 910-006053

Код:696148
Архiв
Миша ігрова Logitech G305 KDA Lightspeed Wireless Gaming Mouse 910-006053 фото
Миша ігрова Logitech G305 KDA Lightspeed Wireless Gaming Mouse 910-006053 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
Колір
Blue фото
Lilac фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗДРОТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ LIGHTSPEED ДЛЯ ВСІХ

Бездротова ігрова миша G305 з підтримкою технології LIGHTSPEED та відмінними робочими характеристиками створена за останнім словом техніки і пропонується за доступною ціною. Тепер ця модель доступна у декількох яскравих кольорах.

 

ДАТЧИК HERO

12 000 ТОЧОК НА ДЮЙМ (МАКС.)

6 КНОПОК

ПОВНІСТЮ ПРОГРАМОВАНИЙ ПРИСТРІЙ

1 мс

ЧАСТОТА ОПИТУВАННЯ

 

ДАТЧИК HERO

HERO — інноваційний оптичний датчик, розроблений групою Logitech G. Він відрізняється кращою у своєму класі продуктивністю і споживає у 10 разів менше енергії, ніж аналогічні пристрої попереднього покоління. Датчик HERO забезпечує винятково високу точність відстеження та стабільно високу продуктивність, зберігаючи нульові значення згладжування, фільтрації і прискорення при будь-якому рівні чутливості у межах від 200 до 12 000 точок на дюйм. Вбудований запам'ятовуючий пристрій миші G305 дозволяє зберегти до 5 профілів з 5 налаштуваннями чутливості у кожному.*

 

ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗДРОТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ LIGHTSPEED

В результаті серйозних проектно-конструкторських робіт фахівці Logitech G запропонували надійне бездротове рішення, в якому були усунені проблеми з часом затримки, а також зі стабільністю та якістю зв'язку. В кінцевому рахунку їм вдалося створити LIGHTSPEED — технологію бездротового зв'язку професійного рівня, яка ні в чому не поступається традиційним дротовим технологіям.

 

ФАНТАСТИЧНО ТРИВАЛИЙ ЧАС РОБОТИ ВІД БАТАРЕЙКИ

Завдяки датчику HERO і технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED у гравців з'явилася можливість місяцями насолоджуватися улюбленими іграми без заміни батарейки. Час роботи до повної розрядки досягає 250 годин при використанні всього однієї батарейки типу АА. Мишу можна налаштувати таким чином, щоб в економічному режимі вона могла працювати без заміни батарейки до 9 місяців. Для цього необхідне ПЗ Logitech Gaming Software.** Коли рівень заряду батареї миші G305 знизиться до 15%, ви дізнаєтеся про це завдяки світловому індикатору і додатку Logitech Gaming Software.

 

НАДЛЕГКА КОНСТРУКЦІЯ

Бездротовій ігровій миші від Logitech G зовсім не обов'язково бути великоваговою. Модель G305 дуже легка, важить всього 99 грамів. Цього вдалося досягти завдяки полегшеній механічній конструкції та ефективному використанню батареї.

 

6 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Ресурс основних перемикачів миші G305 (ліва та права кнопки) становить 10 млн натискань. Також у цій моделі передбачені середня кнопка, кнопка регулювання рівнів чутливості і дві бічні кнопки, які користувач може запрограмувати відповідно до своїх потреб. Для цього слід скористатися ПЗ Logitech Gaming Software (LGS).**

 

КНОПКИ З ПРУЖИННИМ МЕХАНІЗМОМ

Завдяки пружинному механізму розділені ліва і права кнопки реагують на натискання миттєво і без збоїв. Крім того, його застосування дозволило мінімізувати зусилля для натискання. В результаті нам вдалося забезпечити чітке і надійне спрацьовування, яке додасть вам впевненості у найспекотніші моменти гри.

 

ГРА ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ

Завдяки міцній легкій конструкції, невеликому розміру та наявності відсіку для USB-наноприймача миша G305 стане відмінним супутником для тих, кому доводиться користуватися комп'ютером в дорозі.

 

ГРАЙТЕ В ПОВНУ СИЛУ

Розбивайте противника з блискавичною швидкістю: технологія бездротового зв'язку LIGHTSPEED і висока точність датчика HERO забезпечують швидкий відгук миші. Ця миша, виконана в стилі K/DA, готова відіграти на всі сто — як і Кай'Са.

 

*Для використання додаткових налаштувань необхідне ПЗ Logitech Gaming Software.

**Перевірено на килимку для ігрової миші Logitech G240.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Інтерфейс
Кількість кнопок

6

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

12000 dpi

Прискорення

40 G

Сумісність

Chrome OS

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

116,6 x 62,15 x 38,2 мм

Вага

0,099 кг

Матеріал

Пластик