Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Миша ігрова Logitech G502 SE HERO Gaming Mouse 910-005729

Код:696156
Архiв
Миша ігрова Logitech G502 SE HERO Gaming Mouse 910-005729 фото
Миша ігрова Logitech G502 SE HERO Gaming Mouse 910-005729 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 38 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

LOGITECH G502 SE HERO USB

 
 

HERO 16K

Найточніший датчик, розроблений компанією Logitech

11 КНОПОК

Повністю програмований пристрій

1 МС

Частота опитування

 

ДАТЧИК HERO 16K

Найточніший ігровий датчик HERO, в якому використовується технологія нового покоління, був розроблений «з нуля». Він забезпечує максимальну частоту обробки кадрів на швидкості понад 10 м/с і зберігає нульові значення згладжування, фільтрації та прискорення при рівні чутливості від 100 до 16 000 точок на дюйм. З датчиком HERO легко досягти точності та узгодженості відгуку, таких необхідних для успіху в турнірі. Налаштуйте параметри чутливості миші за допомогою ПЗ Logitech G HUB.

 

РЕГУЛЬОВАНА ВАГА

Відрегулювавши вагу миші, ви отримаєте додаткову перевагу у грі. До комплекту постачання G502 HERO входять п'ять важків по 3.6 г, які в різних комбінаціях можна розмістити спереду, ззаду, зліва, справа і по центру миші. Експериментуйте з вирівнюванням та балансом: їх оптимальне співвідношення — запорука високої ігрової майстерності.

 

11 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Використовуйте ПЗ Logitech G HUB, щоб призначити кожній з 11 кнопок часто використовувані команди та макроси. Будувати, пригинатися, ухиляючись від куль, битися врукопашну і відновлюватися після поранень стало простіше простого — тепер для цього достатньо лише натиснути кнопку. У мишу можна зберегти готові ігрові профілі, що зберігаються у вбудованій пам'яті пристрою.

 

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC

Завдяки технології нового покоління LightSync підсвічування RGB вмикається у відповідь на певні дії у грі, на екрані або при деяких звуках — це забезпечує ефект повного занурення в ігрову реальність, якого раніше неможливо було добитися зі звичайним RGB-підсвічуванням. Ви можете налаштувати колір повноспектраного підсвічування, вибравши найбільш вподобаний з майже 16.8 млн відтінків, а також синхронізувати ефекти і анімацію з іншими пристроями Logitech G. ПЗ Logitech G HUB забезпечує просте та швидке налаштування всіх зазначених параметрів.

 

ІГРОВІ ПЕРЕВАГИ

Конструкція цього високоефективного пристрою з можливістю індивідуального налаштування відрізняється високою якістю збірки та продуманістю деталей. Це, наприклад, основні кнопки з механічними перемикачами, розраховані на 50 млн натискань, а також кабель в обплетенні з гачком і хомутом, прогумовані вставки з боків, магнітна кришка відсіку для важків та багато іншого.

 
 

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

2,1 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

11

Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

16000 dpi

Прискорення

40 G

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

75 x 132 x 40 мм

Вага

120 г