Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Миша ігрова Logitech G604 Lightspeed Wireless BT (Black) 910-005649

Код:663479
Архiв
Миша ігрова Logitech G604 Lightspeed Wireless BT (Black) 910-005649 фото
Миша ігрова Logitech G604 Lightspeed Wireless BT (Black) 910-005649 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 42 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

15 ПОВНІСТЮ ПРОГРАМОВАНИХ ЕЛЕМЕНТІВ КЕРУВАННЯ

LIGHTSPEED АБО ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗДРОТОВОГО З’ЄДНАННЯ ПО BLUETOOTH®

ДАТЧИК HERO 16K 240 ГОДИН РОБОТИ

ДВА РЕЖИМИ ПІДКЛЮЧЕННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSPEED

Одним клацанням можна перемикатися між ультрашвидкою технологією бездротового зв'язку LIGHTSPEED з частотою відгуку 1 мс і підключенням через Bluetooth® — навіть між двома окремим пристроями.

240 ГОДИН. ОДНА БАТАРЕЙКА ТИПУ AA

Грайте довше — і краще — завдяки високопродуктивному датчику HERO 16K. Завдяки поєднанню унікальної для пристроїв цього класу точності та енергоефективності у реальність втіляться навіть ваші найсміливіші мрії. При з’єднанні через Bluetooth® заряд батарейки забезпечить роботу пристрою протягом до 5,5 місяців.
 

15 ПОВНІСТЮ ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК

Програмуйте, тренуйтеся і перемагайте. Підвищіть свій рівень майстерності гри в королівські битви, MMO та MOBA! Цьому посприяють оптимальна кількість елементів керування миші, їх продумане розташування та конфігурація. Налаштуйте прив'язку клавіш, відточуйте команди і перемагайте.

ДВОРЕЖИМНЕ КОЛІЩАТКО З ФУНКЦІЄЮ НАДШВИДКОГО ПРОКРУЧУВАННЯ

Надійне металеве коліщатко прокрутки дозволяє перемикатися між режимами покрокової і надшвидкої прокрутки. Обирайте потрібний режим, щоб швидко орієнтуватися у великих меню, оперативно вибирати зброю і заклинання або налаштовувати прокручування у вертикальному напрямку за допомогою прив'язки клавіш.

ДАТЧИК HERO 16K

Миша оснащена нашим новітнім ігровим датчиком HERO 16K, який забезпечує відстеження без затримок і відрізняється унікальними для пристроїв цього класу показниками енергоефективності. Рівень чутливості датчика HERO 16K досягає показника 16 000 точок на дюйм при нульових значеннях згладжування, фільтрації та прискорення.

 

ГРАЙТЕ НА ПОВНУ

Повний контроль над ситуацією у вас в руках. Підкоріть геймплей MOBA, MMO та королівських битв завдяки спеціально розробленій бездротовій ігровій миші G604 з підтримкою технології LIGHTSPEED. До ваших послуг 15 програмованих кнопок, ультрашвидка технологія подвійного під’єднання LIGHTSPEED і кращий у своєму класі датчик HERO 16K. Це багатофункціональний бойовий інструмент, який дає можливість грати довше, грати краще, грати на повну.

Характеристики

Основні характеристики

Застосування

Найпопулярніші запити в категорії Миша ігрова Logitech G604 Lightspeed Wireless BT (Black) 910-005649