Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL

Код:680936
Архiв
Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL фото
Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL фото
Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL фото
Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL фото
Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition – це зручна і безшумна миша з бездротовим підключенням, призначена для роботи з ноутбуком, ПК або будь-яким іншим пристроєм. Завдяки ергономічному корпусу вона забезпечує максимальний комфорт при використанні, а роздільна здатність в 1300 точок на дюйм дає високу точність маніпуляцій. При цьому миша не тільки тихо ковзає по будь-якій поверхні, але і не клацає при натисканні, а гумове гладке колесо прокрутки забезпечує безшумний скролінг. Що дозволяє займатися своїми справами, не дратуючи оточуючих гучними звуками.

 

Особливості:

  • Роздільна здатність оптичного сенсора 1300 dpi
  • Ультратиха робота
  • Ергономічний дизайн
  • Бездротовий зв'язок по Bluetooth або через USB-приймач 2,4 ГГц
  • Можливість одночасно підключатися до двох комп'ютерів
  • Низький рівень споживання енергії
 

Ультратиха робота

Миша спроектована так, щоб при роботі видавати якомога менше звуків. Гладке коліщатко з гумовим покриттям забезпечує тихе ковзання і прокрутку, а зниження шуму при кліках допомагає спокійно працювати, не турбуючи оточуючих.

 
 

Висока точність відстеження

Оптичний сенсор з роздільною здатністю 1300 точок на дюйм гарантує плавність і точність роботи миші. Насолоджуйтесь відмінною реакцією на будь-який ваш рух, точним відстеженням і легким виділенням тексту кожен раз.

 

Бічні кнопки управління

Дві бічні кнопки, що активують перехід вперед і назад, підвищують вашу продуктивність при роботі з документами і різними програмами (працюють під ОС Windows 8 і новішою).

 

2 режими роботи зі швидким перемиканням

Mi Wireless Mouse Silent Edition може з’єднуватися з ноутбуком або ПК як по Bluetooth, так і за допомогою USB-приймача 2,4 ГГц. Тому її можна підключати навіть до двох пристроїв одночасно. І легко міняти поточні настройки за допомогою спеціальної кнопки, яка дозволяє вибрати один з режимів або переключитися між комп'ютерами.

 
 

Легка і зручна

Створюючи цю мишу, Xiaomi зробили упор на практичність і зручність користувачів. Плавний вигин корпусу природньо розташовується в долоні, і рука не втомлюється навіть після тривалої роботи. М'яке покриття і зерниста текстура збоку забезпечують більший комфорт навіть при повсякденному використанні. А невелика вага й компактні габарити спрощують транспортування.

 

Низький рівень споживання енергії

Mi Wireless Mouse завжди готова до роботи, коли вона потрібна вам. Завдяки економному споживанню енергії, маніпулятор може пропрацювати до 12 місяців від 2 батарейок AAA (не входять у комплект). Тому ви можете не турбуватися про те, що девайс раптом перестане працювати.

Характеристики

Основні характеристики

Найпопулярніші запити в категорії Миша Xiaomi Mi Wireless Mouse Silent Edition (Black) HLK4041GL