Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black)

Код:675593
Архiв
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-7%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 64 ₴
Колір
Green фото
Orange фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Pixel Buds 2 – це наступне покоління бездротових навушників Google, яке відрізняється більш досконалим дизайном та розширеним функціоналом. Вони радують чудовим звуком та зручним сенсорним керуванням, підтримкою віртуального помічника Google Assistant і можливістю перекладати іноземну мову у режимі реального часу. Крім того, аксесуар отримав захист від вологи, а зарядний кейс – підтримку бездротової зарядки. І це далеко не всі їхні можливості.

Особливості:

  • Чудове, чітке звучання;
  • Функція Adaptive Sound для автоматичного регулювання гучності;
  • Сенсорне керування;
  • Голосове керування помічником Google Assistant;
  • Функція перекладу з інших мов у режимі реального часу;
  • До 24 годин автономної роботи (з зарядним кейсом);
  • Захист від вологи за стандартом IPX4

Блискучий звук

Завдяки розробленим на замовлення 12-мм динамічним драйверам Google Pixel Buds 2 просто підкорюють своїм звучанням. Вони відтворюють аудіо чисто та якісно, щоб ви почули всі нюанси улюблених пісень.

Адаптуються до вашого оточення

Де б ви не знаходилися, у метро або парку, ви завжди чутимете свою музику гранично чітко завдяки технології Adaptive Sound. Вона регулює гучність відповідно до вашого оточення, тому вам не доведеться робити це самостійно*.

 
 

Чути кожне слово

Вбудовані у навушники датчики та мікрофони фокусуються на вашому голосі, тому, навіть якщо ви розмовляєте по телефону на жвавій вулиці, вас почують голосно й чітко.

Продумана форма для справжньої зручності

Google Pixel Buds 2 поєднують у собі високий комфорт та надійну посадку. Ці навушники мають трьохточкову систему фіксації у вусі, що включає додаткову силіконову дугу для кращої стабілізації. Тому вони залишаються на місці навіть під час тренувань. А спеціальний невеликий отвір зменшує відчуття «закладеного вуха» і допомагає вам залишатися в курсі того, що відбувається навколо вас.

 
 

Сенсорне керування та інтелектуальний контроль

Керуйте своїми навушниками легко та швидко. Ємнісні сенсорні датчики значно спрощують взаємодію з аксесуаром. Торкніться до навушника, щоб увімкнути/поставити на паузу трек або проведіть пальцем, щоб відрегулювати гучність. А подвійні інфрачервоні сенсори наближення дозволяють Pixel Buds 2 розпізнавати, коли ви дістаєте вкладиші з вуха і автоматично ставити відтворення на паузу.

Не бояться води

Google Pixel Buds 2 захищені від вологи за стандартом IPX4, тому невеликий дощ або піт під час інтенсивних тренувань для них не проблема.

 
 

Допомога будь-якої миті

З Pixel Buds 2 віртуальний помічник Google Assistant завжди до ваших послуг. Просто почніть свою фразу з «Окей, Google», щоб надсилати повідомлення, прокладати маршрути або вмикати потрібний плейлист без допомоги рук.**

Ваш персональний перекладач

Якою б мовою не розмовляли люди навколо вас, ви завжди зможете їх зрозуміти завдяки перекладам Google Translate у режимі реального часу.1 Замовляєте ви вечерю в Токіо або спілкуєтеся з друзями з іншої країни, Google Pixel Buds 2 допоможуть вам зробити це легко.

 
 

Миттєве сполучення

Завдяки функції Fast Pair навушники легко під’єднуються до Google Pixel та інших Android-смартфонів. А також до будь-яких ноутбуків і планшетів (Android та iOS) з інтерфейсом Bluetooth 4.0+.***

Слухайте музику весь день безперервно

Pixel Buds 2 забезпечать вам до 5 годин безперервного прослуховування аудіо або спілкування по телефону. А разом із зарядним футляром запас автономності аксесуара збільшується до 24 годин.4 При цьому, кейс можна заряджати як за допомогою кабелю USB-C, так і будь-якої сумісної бездротової зарядки (продається окремо).

Завжди під рукою

Де б ви не залишили свої навушники, ви легко зможете їх відшукати завдяки функції Find My Device у додатку. Як тільки вкладиші опиняться у зоні дії пошукового сигналу, вони звуком привернуть вашу увагу.*****.

 *Щоб скористатися цією функцією, потрібен пристрій під керуванням Android 6.0 або більш пізньої версії.
**Для роботи Google Assistant потрібен пристрій Android 6.0 або більш пізньої версії з підтримкою Assistant, обліковий запис Google та з’єднання з інтернетом.
***Для повного доступу до функцій потрібен пристрій Android 6.0 або більш пізньої версії з підтримкою Assistant та обліковий запис Google.
****4 Час автономної роботи залежить від пристрою, увімкнених функцій, навколишнього середовища та інших факторів. Фактичні результати можуть відрізнятися.
*****Google Pixel Buds мають бути підключені за допомогою Fast Pair до пристрою під керуванням Android 6.0 або більш пізньої версії.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Голосове керування

Кнопки управління треками

Регулятор гучності

Сенсорне керування

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Найпопулярніші запити в категорії Бездротова гарнітура Google Pixel Buds 2 (Black)