Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US

Код:692269
Архiв
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Бездротова гарнітура Google Pixel Buds A-Series (Olive) GA02372-US фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-10%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники, які допоможуть вам рухатися вперед

Стильні та функціональні бездротові навушники Pixel Buds A-Series забезпечать вам багатий, високоякісний звук, яким ви зможете насолоджуватися в будь-якій обстановці завдяки точно налаштованим динамікам і технології адаптивної гучності. Ергономічна форма і стабілізуюча дуга допомагають їм завжди залишатися на місці, тому ви можете носити їх навіть під час найактивніших тренувань. Чутливі мікрофони і технологія формування променя зроблять спілкування по телефону ще комфортнішим, а значний заряд енергії в самих навушниках і футлярі дозволить слухати улюблені треки весь день безперервно. Щоб ви могли брати музику з собою всюди.

 

Звук преміальної якості

Завдяки спеціально розробленим 12-міліметровим динамічним драйверам, які забезпечують потужні баси і чіткі високі частоти, Pixel Buds A-Series видають висококласний звук незалежно від того, що ви слухаєте. З ними кожен ваш день буде наповнений якісною музикою і яскравими емоціями.

Вони добре звучать всюди

Ці навушники вміють адаптуватися до того місця, де ви знаходитеся і змінюють свої налаштування в той момент, коли ви міняєте обстановку, наприклад, виходячи з дому на галасливу вулицю. Функція Adaptive Sound регулює гучність відповідно до вашого оточення, тому вам не потрібно цього робити самостійно.*

Залишайтеся на зв'язку

Чіткі дзвінки де завгодно? Легко. Мікрофони з технологією формування променя фокусуються саме на вашому голосі, тому співрозмовник зможе чути вас голосно і чітко, де б ви не знаходилися.**

 

Щільна і надійна посадка

Завдяки продуманому дизайну Pixel Buds A-Series відмінно виглядають і надійно утримуються на місці. Три розміри м'яких амбушюр і стабілізуюча дуга дозволяють вкладишам залишатися у вухах навіть під час активних тренувань, а також забезпечують якісне пасивне шумозаглушення для кращої чутності.

Управління одним торканням

Сенсорне керування дозволяє легко відповідати на дзвінки, відтворювати музику, зупиняти і перемикатися між доріжками. І все це простим дотиком.

Захист від поту і води

Ці навушники стійкі до поту і води, а тому дощові дні та тренування до сьомого поту не стануть для вас проблемою.***

 

Акумулятор, якому майже не потрібна перерва

Pixel Buds A-Series дають все, що вам потрібно, щоб насолоджуватися улюбленою музикою без перерви. З ними ви отримаєте близько 5 годин прослуховування або до 2,5 годин в режимі розмови без підзарядки. І до 24 годин разом із зарядним чохлом.****

Легко уживаються з іншими пристроями

Підключайте Pixel Buds A-Series до телефону Pixel або будь-якого іншого на ОС Android одним дотиком.***** А також швидко і легко підключіться до iOS смартфону та іншого пристрою з Bluetooth 4.0 або більш свіжої версією.

Знаходьте свої навушники в момент

Якщо ви не можете знайти свої навушники скористайтеся допомогою функції «Знайти мій пристрій» на смартфоні. Якщо вкладиші десь поблизу – ви почуєте звуковий сигнал. Або просто подивіться їх останнє відоме місце розташування на карті.******

 

*Для включення функції Adaptive Sound потрібен пристрій з Android 6.0 або новіше. Щоб запобігти можливому пошкодженню слуху, не слухайте музику на високому рівні гучності протягом тривалого часу.

**Якість виклику залежить від потужності сигналу, навколишнього середовища, мережевого трафіку і багатьох інших факторів.

***Pixel Buds A-Series (тільки навушники-вкладиші) мають ступінь захисту від води IPx4 відповідно до стандарту IEC 60529. Водонепроникність не є постійною умовою і може бути знижена в результаті природного зносу, ремонту, розбирання або пошкодження.

****Термін автономної роботи залежить від версії пристрою, включених функцій, режиму використання, навколишнього середовища і багатьох інших факторів. Фактичний ресурс батареї може бути менше.

*****Для швидкого сполучення необхідно увімкнути визначення місця розташування. Для повного доступу до функцій потрібен пристрій з Android 6.0 або новіше з підтримкою Google Assistant, обліковий запис Google і підключення до інтернету. Інші вимоги см. на g.co/pixelbuds/help.

******Необхідне підключення Google Pixel Buds за допомогою Fast Pair до пристрою під керуванням Android 6.0 або новіше з включеною історією місцезнаходжень. Щоб визначити місцезнаходження вкладишів скористайтеся функцією пошуку, і, якщо навушники знаходяться поблизу і підключені до вашого пристрою, вони будуть дзвонити з поступово зростаючою гучністю.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Відгуків