Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS (Night Grey) 1006041

Код:706044
Немає в наявності
Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS (Night Grey) 1006041 фото
Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS (Night Grey) 1006041 фото
Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS (Night Grey) 1006041 фото
Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS (Night Grey) 1006041 фото
Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS (Night Grey) 1006041 фото
-14%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездротові навушники Adidas FWD-02 TWS

Навушники Adidas FWD-02 TWS це повністю бездротові вкладиші, які були розроблені з урахуванням побажань спортсменів, щоб дати вам свободу рухів і зробити тренування ще приємнішими. Вони мають надійну, захищену від поту та негоди конструкцію, потужний звук та значний час автономної роботи. Елегантний дизайн та чудова ергономіка дозволяють утримувати ці бездротові навушники на місці під час розминки чи спринту в гору. Інтуїтивно зрозумілі елементи управління прості у використанні і реагують навіть на дотик спітнілих кінчиків пальців і руки в рукавичках. А спеціальний додаток для смартфона дозволяє налаштовувати звук та роботу аксесуара на свій розсуд. Тому Adidas FWD-02 – ідеальний вибір для спортсменів та всіх, хто веде активний спосіб життя.

Чудова ергономіка

Ці навушники ергономічні та компактні. Вони мають м'які амбушури, які забезпечують хорошу звукоізоляцію та щільну посадку, а також додаткові силіконові крила, що допомагає їм залишатися на місці за будь-яких рухів. Просто підберіть потрібний розмір знімних насадок із комплекту та отримайте оптимальну для себе посадку та комфорт під час занять спортом.

Налаштуйте звук по-своєму

Adidas FWD-02 видають сильний, гучний та потужний звук з акцентом на баси. І одночасно з цим пропонують користувачеві можливість налаштувати звуковий профіль за допомогою додатку Adidas Headphones, щоб ви отримали найбільш підходящий звук для того жанру музики, яку слухаєте. Крім того, Adidas FWD-02 мають спеціальний режим обізнаності, що дозволяє краще чути зовнішні звуки та бути в курсі того, що відбувається навколо вас.

Маса можливостей для персоналізації

Використовуйте програму Adidas Headphones, доступну для Android та iOS, для зручного керування та налаштування функцій навушників, що дозволить вам зосередитися на пробіжці або тренуванні. Крім параметрів сенсорного керування, вона пропонує кілька додаткових функцій. Так, наприклад, ви можете використовувати еквалайзер, щоб налаштувати звук, перевірити стан батареї для кожного навушника або налаштувати функцію поінформованості. Це проста, але надійна у використанні програма дозволяє краще адаптувати FWD-02 до ваших конкретних потреб.

Захист від поту та води

Завдяки надійній конструкції зі ступенем захисту IPX5 ви можете вільно бігати під дощем та слухати улюблену музику навіть під час найінтенсивніших тренувань.

Інтуїтивне керування

Сенсорні елементи на зовнішній стороні навушників дають зручний інструмент для керування музикою та відповіді на телефонні дзвінки. Вони інтуїтивно зрозумілі у використанні, так що ви можете швидко прискорити тренування або поставити його на паузу, коли вам потрібна перерва. Причому виробник подбав, щоб ви змогли робити це легко незалежно від обставин. Ці елементи управління реагують на торкання навіть незважаючи на піт або рукавички на руках.

Хороша автономність та компактний зарядний чохол

Adidas FWD-02 пропонують близько 25 годин автономної роботи, що включає 6 годин відтворення в навушниках та 19 годин зарядки на ходу за допомогою компактного кейсу. Це дає достатньо часу для будь-яких прогулянок та тренувань. При цьому сам чохол має таку ж чіпку текстуру, як і вкладиші, а також м'який, повітропроникний матеріал на кришці. Тому вкладиші вільно провітрюватимуться після використання.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

100.5 дБ ± 3 дБ

Опір

16 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX5

Особливості

Функція швидкого заряджання

Якісний звук з можливістю налаштування через програму

Режим обізнаності контролю ситуації

Просте сенсорне керування

Автономність

Час роботи

Навушники: до 6 годин

Зарядний кейс: до 18 годин

Час зарядки

До 1,5 ч

Особливості роботи та зарядки

15 хвилин зарядки забезпечать 1 годину прослуховування

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 5,25 г

Зарядний кейс: 44 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Кабель USB-C для заряджання

Силіконові накладки

Зарядний кейс

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження