Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків26
Питання-відповіді3

Бездротові навушники OPPO Enco W31 ETI11 (Black) 8518309590

Код:669543
Архiв
Бездротові навушники OPPO Enco W31 ETI11 (Black) 8518309590 фото
Бездротові навушники OPPO Enco W31 ETI11 (Black) 8518309590 фото
Бездротові навушники OPPO Enco W31 ETI11 (Black) 8518309590 фото
Бездротові навушники OPPO Enco W31 ETI11 (Black) 8518309590 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 22 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

OPPO Enco W31 – бездротові навушники, що поєднують професійне звучання та компактний форм-фактор. Серед ключових переваг цієї моделі кілька режимів відтворення, інтуїтивне сенсорне керування, автоматичний старт та постановка на паузу. А компактний зарядний кейс забезпечує до 15 годин автономної роботи, щоб ви не залишалися без музики ні на хвилину.

Особливості:

  • 7-мм композитні графенові випромінювачі
  • Бінауральне передавання даних з затримкою 94 мс
  • Кілька режимів відтворення
  • Система шумозаглушення під час дзвінків
  • Інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування
  • До 15 годин автономної роботи з зарядним кейсом
  • Захист від вологи за міжнародним стандартом IPX4

Якісне звучання

Ці навушники оснащені 7-мм композитними графеновими динаміками, завдяки чому порадують безпрецедентною якістю звучання у різних музичних стилях. Крім того, передбачено 2 режими відтворення: "Збалансований" вирівнює звук у широкому частотному діапазоні, а "Посилення басів" робить акцент на низьких частотах для прослуховування важкої музики.

Ніяких затримок

Якщо ви використовуєте бездротові навушники для перегляду відеоконтенту та динамічних ігор, важливо щоб звук не відставав від картинки на екрані. З'єднуючись з пристроєм за технологією Bluetooth 5.0, вони можуть похизуватися системою бінаурального передавання даних. З нею затримку звуку вдалося знизити до 94 мілісекунд, що гарантує плавне та безперебійне прослуховування.

Ідеальні для спілкування

У кожному навушнику встановлено два високочутливі мікрофони з підтримкою шумозаглушення. Тому їх можна використовувати у режимі гарнітури, радуючи співрозмовників чудовою чутністю навіть у галасливій обстановці. Це особливо зручно під час поїздок за кермом, занять у тренажерній залі та інших ситуаціях, коли у вас зайняті руки.

Інтуїтивне керування

Приймайте та завершуйте дзвінки, перемикайтеся на наступний трек та обирайте режим відтворення, не дістаючи смартфон з кишені. Для виконання найбільш популярних дій OPPO Enco W31 оснащені сенсорними кнопками. А технологія Wearing Detection автоматично ставить трек на паузу, коли ви виймаєте навушник з вуха, і відновлює трансляцію при його встановленні назад.

Комфорт на цілий день

Щоб посадка навушників була комфортною і вони не випадали під час повсякденного використання, OPPO Enco W31 отримали ретельно пропрацьовану ергономіку. Кожен вкладиш важить всього 4,6 грама, а тому вони практично не відчуваються у вухах. До того ж, комплектація амбушурами у трьох розмірах дає можливість враховувати індивідуальні особливості кожного користувача.

15 годин відтворення

На повному заряді бездротові навушники забезпечують до 3,5 годин відтворення, а витончений зарядний кейс збільшує час насолоди музикою до 15 годин*. При цьому вам не доведеться надовго розлучатися з улюбленими треками, адже всього за 10 хвилин перебування у футлярі вкладиші отримують запас енергії для 1 години прослуховування.

Не бояться води

Піт під час інтенсивних тренувань або потрапляння під дощ не стануть причиною для покупки нових навушників. Ця модель відрізняється захистом від вологи за міжнародним промисловим стандартом IPX4, що означає стійкість вкладишів до водяних бризок з будь-якого напрямку.

  * Точний час автономної роботи залежить від гучності прослуховування та інших умов.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

95 дБ

Опір

32 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Голосове керування

Кнопки управління треками

Регулятор баса

Регулятор гучності

Захист від вологи

IP54

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Відгуків