Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Задати питання

Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue)

Код:706598
Є в наявності
Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue) video preview
Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue) фото
Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
-15%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 21 ₴
2 599
2 199
Колір
Blue фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужне шумозаглушення 42 дБ

Подвійні мікрофони – 1 для прямого та 1 для зворотного зв'язку – допомагають усувати більше шуму, забезпечуючи найкраще в галузі шумозаглушення.1 Тому, знаходитесь ви у літаку, на вулиці або в галасливому офісі, з realme Buds Air 3 ви завжди можете знайти тишу і зосередитися на своїй музиці.

Передова технологія ANC із захистом від вітру

Функція ANC добре справляється із зовнішніми перешкодами, але на її роботу легко може вплинути вітер, оскільки вібрації діафрагми, викликані ним, порушують роботу системи. Компанія realme вирішила цю проблему, впровадивши у свої навушники передову інтелектуальну технологію De-wind,2 щоб дати вам найкраще та всебічне шумозаглушення.

10 мм драйвер LCP Dynamic Bass Boost

Великий 10-міліметровий динамік з високоякісною LCP діафрагмою з високою еластичністю забезпечує чудовий, точніший та детальніший звук. А професійне налаштування допомагає виділити баси та зробити їх ще більш виразними. І все це у невеликому корпусі. Насолоджуйтесь неймовірним звучанням із чистим вокалом та потужними басами в улюблених треках.

30 годин музики

Пориньте у світ музики без необхідності постійно стежити за часом. Ці бездротові навушники подарують вам багатогодинну насолоду улюбленими треками. Одного заряду їм вистачає на 5,5 годин із включеним шумозаглушенням/прозорим режимом або на 7 годин у звичайному режимі. А з урахуванням зарядного кейсу цей час збільшується до 22 години з активним режимом шумозаглушення або до 30 годин без нього. Крім того, аксесуар підтримує швидку зарядку, яка може за 10 хвилин забезпечити близько 100 хвилин прослуховування.

Наднизька затримка 88 мс

При активованому ігровому режимі затримка трансляції звуку може становити лише 88 мс.3 Тому, незалежно від того, дивитеся ви фільми або граєте, ви можете розраховувати на ідеально синхронізоване аудіо та відео.

Дуже зручні

Компанія realme протестувала понад 1000 прототипів, щоб знайти найбільш ергономічну форму та забезпечити комфортну посадку навушників Buds Air 3. А при вазі всього 4,2 г ви навряд чи помітите їхню наявність. Це справді чудовий аксесуар на кожен день.

Режим прозорості. Почуйте все, що вам потрібно

Вільно спілкуйтеся зі своїми друзями та контролюйте обстановку навколо, коли це необхідно. Достатньо просто увімкнути режим прозорості, щоб ви могли легко розмовляти з людьми, які вас оточують, не знімаючи навушників.

Шумозаглушення під час дзвінків

Подвійні мікрофони утворюють потужну систему, що підтримується інтелектуальним алгоритмом шумозаглушення навколишнього середовища. Разом вони значно знижують навколишні шуми під час розмови, тому ви можете повністю поринути у спілкування.

Вільне перемикання між двома пристроями

Buds Air 3 можуть одночасно підключатися до двох пристроїв, таких як смартфон, планшет або ноутбук. Таким чином, коли ви дивитеся відео на планшеті, ви можете легко перейти на телефон під час дзвінка.

Контроль на кінчиках ваших пальців

Завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному управлінню, все стає ще простіше. Подвійне натискання для відтворення/паузи, потрійне натискання для пропуску треків та тривале натискання для перемикання між шумозаглушенням та режимом прозорості. Все у ваших руках.

Готові до всього

Навушники захищені від впливу вологи за стандартом IPX5, що дозволяє їм витримувати дощ та невеликі струмені води з різних напрямків.4 Тому ви можете спокійно носити їх у будь-яку погоду.

Налаштування звуку спеціально для вас

Персоналізуйте навушники Buds Air 3 відповідно до ваших уподобань. У програмі realme Link ви можете створювати профіль, що настроюється для відтворення звуку з урахуванням конкретної чутливості ваших вух. А також налаштовувати сенсорні функції, включати активне шумозаглушення, отримувати системні оновлення та багато іншого.

1Щоб досягти найкращого ефекту шумозаглушення, виберіть вушні вкладки відповідного розміру. Лідерство в галузі означає досягнення провідного в галузі рівня серед справжніх бездротових навушників. Чим вище значення дБ, тим вищий рівень шумозаглушення.

2Конструкція De-wind включає структуру і алгоритм De-wind. Ви можете увімкнути алгоритм De-wind на realme Link після OTA.

3"Наднизька затримка 88 мс" - це дані про затримку realme Buds Air 3 з увімкненим ігровим режимом. Наведені вище дані отримані в лабораторії realme. На результат тесту може впливати тестове середовище, тому можливі невеликі відхилення даних.

4Водонепроникність IPX5 захищає лише від бризок води. Будь ласка, уникайте прямого занурення у воду та використання при інтенсивних заняттях спортом, щоб запобігти попаданню поту на пристрій. Тільки навушники сертифіковані для захисту від пилу та води IPX5, а не чохол для заряджання.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

97 дБ

Опір

16 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX5

Автономність

Ємність аккумулятору

43 мАч

Час роботи

Зарядний кейс: до 22 годин

Зарядний кейс: до 30 годин (без шумоподавлення)

Час відтворення музики (50% гучності, звичайний режим): до 7 годин

Час відтворення музики (50% гучності з шумопоглинанням): до 5,5 годин

Час зарядки

До 1,4 ч

Особливості роботи та зарядки

10 хв на 100 хвилин відтворення

Зарядний кейс заряджає навушники за 1 годину

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,2 г

Зарядний кейс: 37,2 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Змінні амбушури

Кабель для заряджання

Зарядний кейс

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бездротові навушники realme Buds Air 3 (Starry Blue)