Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00)

Код:682281
Є в наявності
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta S USB Type-C (90YH02K0-B2UA00) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 1 550 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴
9 549
7 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Звук перемоги

Ігрова гарнітура ROG Delta S забезпечує бездоганно чисте й деталізоване звучання, надаючи геймерам перевагу над супротивником. У ній використовується флагманський ЦАП ESS 9281 із технологією QUAD DAC™ і мікрофон з інтелектуальним шумозаглушенням. ROG Delta S важить лише 300 грамів і комплектується амбушурами ROG Hybrid ергономічної D-подібної форми, комфортними під час тривалих геймерських сесій. Гарнітура оснащена роз’ємом USB-C®, завдяки чому її можна використовувати з різними пристроями: настільними ПК, ігровими консолями, смартфонами тощо.

ESS 9281 Quad-DAC

Цифро-аналоговий перетворювач (ЦАП) ESS 9281 з технологією QUAD DAC™ забезпечує обробку звуку без втрат якості. До його складу насправді входять чотири аналогових перетворювачі, кожен із яких виділяє свої ресурси для частини частотного діапазону. Після об'єднання чотирьох сигналів формується вихідний аудіосигнал зі співвідношенням сигнал/шум (SNR) 130 дБ – це набагато вище, ніж у будь-якого пристрою аналогічного класу, представленого на ринку. Завдяки цьому ROG Delta S забезпечує деталізоване, чисте та реалістичне звучання.

Убудований MQA Renderer

Master Quality Authenticated (MQA) – це відзначена нагородами аудіотехнологія, що забезпечує звук студійної якості та дозволяє розкрити всі деталі оригінального запису. MQA Renderer у гарнітурі ROG Delta S дає можливість підключатися до декодера MQA у додатках для відтворення потокового аудіо, зокрема TIDAL і Xiami Music, і виконувати остаточне «розгортання» музичного MQA-файлу, покращуючи якість звучання.

Чіткий звук для перемоги в шутерах

Співвідношення сигнал/шум (SNR) є дуже важливим параметром для геймерських гарнітур, особливо для тих, які використовуються для шутерів. Чим вище значення цього параметра, тим чистіше звучання, а значить гравець може більш точно визначити напрям кроків супротивника, реагувати на вогонь і вибухи на полі бою. Завдяки використанню чотирьох ЦАП у ROG Delta S досягається безпрецедентне співвідношення сигнал/шум 130 дБ, недосяжне для ігрових гарнітур з одним ЦАП.

Висока якість у всьому діапазоні частот

У ROG Delta S використовуються ексклюзивні динаміки ASUS Essence з технологією Audio Signal Diversion для більш чистого звучання. Крім того, вони можуть похвалитися широким динамічним діапазоном (від 20 Гц до 40 кГц) і здатні видавати потужні баси.

Технологія Hyper Grounding

Hyper-Grounding – це ексклюзивна технологія, що застосовується у пристроях серії ROG, яка передбачає використання багатошарової друкованої плати та спеціального розведення доріжок для запобігання виникненню електромагнітних перешкод.

Мікрофон з інтелектуальним шумозаглушенням

У цьому пристрої застосовується знімний односпрямований мікрофон з інноваційною технологією інтелектуального шумозаглушення (ASUS AI Noise-Canceling Microphone, AI Mic), що забезпечує кришталево чисте звучання голосу під час спілкуванні в ігровому чаті. Її основу складає спеціальний процесор із заснованими на системі штучного інтелекту профілями, здатний ефективно виділяти голос користувача з навколишнього шуму – усувається до 95% сторонніх звуків, від стукоту по клавіатурі до розмов на задньому плані.

Мікрофон сертифікований провідними розробниками сервісів голосового спілкування, зокрема Discord і TeamSpeak. Коли він відключений, індикатор на кінці його штанги мерехтить червоним, дозволяючи швидко оцінити режим роботи пристрою.

Ефект «звукова хвиля»

Увімкніть ексклюзивний візуальний ефект «звукова хвиля», щоб підсвічування блимало синхронно зі звуком вашого голосу.

Підсвічування ASUS Aura Sync

У цій гарнітурі реалізовано систему повноколірного підсвічування, здатну відображати мільйони різних колірних відтінків у поєднанні з декількома оригінальними візуальними ефектами.

Широка сумісність

Роз’єм USB-C® забезпечує чудовий звук* і сумісність гарнітури з платформами PC і Mac, ігровими консолями (Nintendo Switch і Sony PlayStation**), а також мобільними гаджетами.

Справжній комфорт

ROG Delta S має D-подібні амбушури, які більш точно відповідають формі вух, ніж овальні. Площу контакту зменшено на 20% за рахунок усунення його в тих місцях, де він не потрібний. Динаміки кожної чашки нахилено на 12 градусів, що максимально відповідає природному положенню вух людини. Такий дизайн покращує комфорт, але також сприяє підвищенню якості звучання, оскільки спрямовує звукову хвилю безпосередньо у вушний канал.

Амбушури, виготовлені зі штучної шкіри та піноматеріалу з ефектом пам'яті, якнайкраще підходять для тривалих ігрових сесій.

Для будь-яких уподобань

  • Разом із ROG Delta S пропонується два типи амбушурів, які можна використовувати в залежності від вподобань.
  • Амбушури ROG Hybrid. Ці амбушури поєднують штучну шкіру з тканинної сіткою, що забезпечує максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій. Вони мають високий профіль та відрізняються ергономічною формою.

Амбушури зі штучної шкіри

Ці амбушури є більш тонкими й м'якими. Їх найзручніше використовувати «на ходу».

Керування у грі

На одній із чашок пристрою розміщені кнопки для регулювання гучності звуку, вимкнення мікрофона та вибору режиму підсвічування під час гри.

Armoury Crate

Armoury Crate – це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко налаштувати всі параметри гарнітури. З його допомогою можна активувати встановлені аудіопрофілі для ігор різних жанрів та інших сценаріїв використання, або створити власні.

*Відтворення об’ємного звуку доступний лише на сумісних пристроях або з використанням програмного забезпечення Armory Crate.

**Використовується адаптер USB-C — USB 2.0 з комплекту.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

39 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Конструкція мікрофона: Знімний

Мікрофон з інтелектуальним шумозаглушенням

Спрямованість мікрофона: Ненаправлений

Діапазон частот мікрофона: 100~10000 Гц

Чутливість мікрофона: -40 дБ

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

1,5 м

З'ємний кабель

Ні

Управління

Кнопка швидкого відключення мікрофона

Регулятор гучності

Регулятор підсвічування

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Так

Особливості

Armoury Crate

ESS 9281 Quad-DAC

Чашки: Поворотні

Ефект «звукова хвиля»

Вбудований MQA Renderer

Автономність

Ємність аккумулятору

Немає

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

300 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Знімний мікрофон

Адаптер USB-C - USB 2.0 (тип A)

Гібридна амбушюра ROG

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера