Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00)

Код:682268
Архiв
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00) фото
Гарнітура ігрова ASUS ROG Delta White Edition (90YH02HW-B2UA00) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ігрова гарнітура з повноколірним підсвічуванням, четверним ЦАП від ESS та інтерфейсом USB-C для ПК, консолей та мобільних пристроїв.

Особливості:

  • Високоякісний четверний ЦАП від компанії ESS забезпечує неймовірно деталізоване та реалістичне звучання;
  • Роз'єм USB-C для широкої сумісності з різними платформами, включаючи ПК, Mac, смартфони та PlayStation 4*;
  • Налаштовуване кольорове кругове підсвічування;
  • Ексклюзивні динаміки ASUS Essence, герметичні акустичні камери та інші оригінальні технології для підвищення якості звуку;
  • Ергономічні амбушури ROG Hybrid для максимального комфорту при носінні

Чиста перемога!

ROG Delta – це перша у світі гарнітура з четверним цифро-аналоговим перетворювачем ESS 9218, який гарантує бездоганно чисте та деталізоване звучання, необхідне геймерам як додаткова перевага для досягнення перемоги. Пристрій наділений інтерфейсом USB-C, проте у комплект постачання включений адаптер для роз'єму USB 2.0, тому його можна без проблем під’єднувати до різних джерел аудіосигналу, від комп'ютерів та ігрових консолей до мобільних гаджетів. Стильний дизайн гарнітури доповнює барвисте кругове підсвічування.

Ідеальне рішення для кіберспорту

Четверний ЦАП ESS ES9218 Sabre

Деякі люди стверджують, що ігрові гарнітури не можуть похизуватися хорошою якістю звуку. Мабуть, вони просто не пробували модель ROG Delta з четверним цифро-аналоговим перетворювачем ES9218 від компанії ESS, який обробляє звуковий сигнал без найменших втрат якості. Цей ЦАП фактично складається з чотирьох окремих, кожен з яких відповідальний за певний діапазон чутних частот, від найнижчих до найвищих. Видані ними сигнали об'єднуються в один, який відрізняється неймовірною чистотою, – співвідношення сигнал/шум складає 127 дБ, що набагато вище, ніж у будь-якого іншого пристрою цього класу з тих, з доступних на цей момент. З практичної точки зору це означає, що ігри звучатимуть більш реалістично, а користувач зможе з набагато більшою точністю визначати положення кожного ігрового звуку, будуть це кроки суперника або віддалені постріли.

Технологія Hyper Grounding

Завдяки ексклюзивній технології Hyper Grounding, що застосовується при виготовленні друкованої плати пристрою, аудіосигнал передається з мінімальним рівнем спотворень. Це дозволяє повністю розкрити весь потенціал четверного ЦАП ESS, щоб геймери могли насолодитися потужним, насиченим звучанням, з яким не зможуть зрівнятися ніякі інші ігрові гарнітури.

Ідеальне рішення для шутерів від першої особи

Співвідношення сигнал/шум є критично важливим параметром для ігрових гарнітур, особливо коли мова йде про шутери від першої особи, адже чим він вищий, тим точніше можна відстежувати переміщення супротивників по звуку їх кроків або пострілів. Четверний ЦАП, який використовується в ROG Delta, володіє безпрецедентно високим співвідношенням сигнал/шум на рівні 127 дБ, залишаючи далеко позаду звичайні гарнітури геймерського класу з одинарними ЦАП.

Кришталево чистий звук

Технологія Audio Signal Diversion

Ексклюзивні динаміки ASUS Essence були оновлені спеціально для гарнітури ROG Delta: використовувана у них технологія поділу аудіосигналу Audio Signal Diversion допомагає відокремити один від одного звуки різних частот, щоб знизити інтерференцію між ними. Крім того, динаміки володіють розширеним частотним діапазоном – від 20 Гц до 40 кГц. Результат усіх цих поліпшень – чистіший звук з потужним басом і чудовою деталізацією, який дозволить повністю зануритися у віртуальний світ комп'ютерної гри.

Кругове веселкове підсвічування

Одноколірне підсвічування – це занадто нудно, тому у гарнітурі ROG Delta застосовується повноколірне! Користувачеві пропонується палітра з понад 16,8 мільйона відтінків та шість чарівних візуальних ефектів.

Технологія Aura Sync

Завдяки технології Aura Sync підсвічування гарнітури ROG Delta може синхронізуватися з підсвічуванням інших Aura-сумісних пристроїв*, щоб створити справжню симфонію світла.

Широка сумісність

Замість 3,5-міліметрового аудіороз'єму гарнітура ROG Delta White Edition має інтерфейс USB-C, а у комплект її постачання входить перехідник USB-C -> USB 2.0 (Type-A), що дозволяє без проблем під’єднувати її практично до будь-якої ігрової платформи, в тому числі до ПК, консолей та мобільних гаджетів.

Максимальний комфорт

D-подібні чашки навушників

Чашки навушників гарнітури ROG Delta White Edition мають D-подібну форму, яка більш точно повторює форму людського вуха у порівнянні зі звичайними овальними. Площа контакту зменшена на 20%, що означає більш комфортне прилягання, особливо під час тривалого носіння.

Точний розрахунок

Динаміки, встановлені всередині чашок гарнітури, нахилені під кутом у 12 градусів, що відповідає будові слухового каналу людини. Це не лише підвищує комфорт використання пристрою, а і покращує якість звуку, оскільки звукова хвиля проходить максимально прямим шляхом.

Два комплекти амбушурів

Гарнітура ROG Delta постачається з двома комплектами амбушурів, які можна легко змінювати залежно від особистих уподобань та ситуації. Гібридні амбушури ROG Hybrid, що поєднують штучну шкіру з тканинною сіткою, гарантують максимальний комфорт під час тривалих ігрових сесій. Другий комплект повністю виготовлений зі штучної шкіри – ці амбушури більш тонкі та м'які, що робить їх оптимальним вибором для використання в дорозі.

Зручне керування

На одній з чашок гарнітури знаходяться кнопки, що дозволяють керувати її параметрами прямо у процесі гри. З їх допомогою можна змінювати рівень гучності, активувати і деактивувати мікрофон, а також регулювати вбудоване підсвічування.

Високоякісний мікрофон

У гарнітури ROG Delta є знімний односпрямований мікрофон, оптимізований під голосове спілкування. Коли він відключений, індикатор на кінці його штанги мерехтить червоним, дозволяючи швидко оцінити статус пристрою.

Програмне забезпечення ROG Armoury

ROG Armoury II – це програмне забезпечення з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, за допомогою якого можна легко налаштувати всі параметри гарнітури ROG Strix Fusion 700. Також у ньому створюються і застосовуються профілі з різними наборами параметрів, оптимізовані під конкретні сценарії використання пристрою та ігри різних жанрів.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

127 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Особливості мікрофона

Знімний мікрофон

Діаграма спрямованості мікрофона: Односпрямований

Чутливість мікрофона: -40 дБ

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

1,5 м

Управління

Кнопка швидкого відключення мікрофона

Регулятор гучності

Регулятор підсвічування

Складна конструкція

Так

Захист від вологи

Ні

Особливості

Підтримка 7.1

Розмір динаміків: 50 мм

Вбудоване підсвічування

Частотна характеристика мікрофона: 100~10000 Гц

Автономність

Ємність аккумулятору

Немає

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

387 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Змінні амбушури

Подовжувач 1 м з роз'ємом USB