Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK

Код:661171
Є в наявності
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Ігрова гарнітура JBL Quantum Q ONE BT (Black) JBLQUANTUMONEBLK фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 94 ₴
9 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

JBL Quantum ONE - професійна ігрова дротова гарнітура з накладними навушниками, під'єднанням по USB та вдосконаленою функцією відстеження положення голови JBL QuantumSPHERE 360.

Професійні можливості з удосконаленою функцією відстеження положення голови JBL QuantumSPHERE 360™

JBL QuantumSPHERE 360™ забезпечує 3D-позиціювання професійного рівня. Можливості калібрування алгоритму JBL за допомогою вбудованого датчика відстеження положення голови і допоміжного мікрофона — це ексклюзивна особливість JBL Quantum ONE, яка дає гравцям найвищу точність позиціювання звуку і створює фіксоване незалежне звукове середовище, що впливає на природні інстинкти. JBL Quantum ONE також оснащена гарнітурою DTS X: v2.0.

Будьте у вирі ігрових подій з технологією JBL QuantumSOUND Signature, схваленою Hi-Res

Технологія JBL QuantumSOUND Signature чітко відтворює найтихіші кроки і найгучніші вибухи, роблячи кожну сцену епічною, а кожного гравця більш підготовленим. Неодимові драйвери високої роздільної здатності розміром 50 мм забезпечують акустичні характеристики з ефектом занурення, налаштовані аудіоінженерами JBL спеціально для ігор. Наш фірмовий звук створює найреалістичнішу картину, даючи конкурентну перевагу у будь-якій битві.

Будьте почуті завдяки знімному мікрофону з виділенням голосу. З технологією ехокомпенсації вас будуть голосно і чітко чути солдати та противники. Мікрофон з виділенням голосу регулюється і знімається для гри на ходу або при використанні іншого мікрофона. Миттєво покидайте ефір одним натисканням кнопки на чашці навушника.

Шкала регулювання балансу «гра-чат», схвалена DISCORD. Налаштуйте рівні звуку на льоту за допомогою шкали регулювання балансу гра-чат, сертифікованої DISCORD. Звук у грі і в чаті обробляють різні звукові карти, дозволяючи вам налаштовувати баланс на гарнітурі, не виходячи з гри. Сумісність з Teamspeak, Skype, та іншими сервісами.

Потужні можливості налаштування на ПК з програмним пакетом JBL QuantumENGINE. Унікальне програмне забезпечення JBL QuantumENGINE дозволяє керувати ігровою гарнітурою JBL Quantum ONE і налаштовувати її, а також калібрувати мікрофон, через зручну панель. Створюйте окремі профілі, змінюйте налаштування мікрофона, вмикайте ефекти RGB-підсвічування або створюйте свої. Ви також можете налаштувати еквалайзер або обрати один з 6 пресетів.

Просторовий звук. Виберіть свої налаштування звуку, вкажіть охоплення голови і висоту для налаштування профілю об'ємного звуку спеціально для ваших вух. Калібрувальний мікрофон JBL QuantumSPHERE 360 дозволяє домогтися найточнішого просторового звучання з ефектом занурення.

Еквалайзер для налаштування звуку. Створюйте профілі, що розширюють звукове середовище конкретних ігор, або обирайте з безлічі пресетів, створених професіоналами.

Тюнер RGB-ефектів. Створюйте власні світлові ефекти за допомогою вбудованого RGB-тюнера або вибирайте з декількох попередньо встановлених режимів, що підкреслюють можливості гарнітури.

Налаштування мікрофона. Не занадто голосно і не дуже тихо. Налаштуйте гучність і чутливість мікрофона. А функція самопрослуховування дозволяє зрозуміти, наскільки ваш власний голос буде чутний під час розмови.

Ергономічна конструкція наступного покоління. З легким міцним оголів'ям з вентиляцією та амбушурами з натуральної шкіри з ефектом пам'яті ви зможете грати ще довше.

Активне шумозаглушення спеціально для гри. Система активного шумозаглушення спеціально для ігрових середовищ відсікає небажані фонові шуми, щоб ви не відволікалися від гри.

Повна сумісність з усіма ігровими платформами. Гарнітура JBL Quantum ONE створена для гри на ПК, але підтримує також Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, мобільні пристрої, Mac, та VR.

Від якості звуку залежить Виживання

Зробіть вашу гру епічною. Дротова гарнітура JBL Quantum ONE з просторовим об'ємним звуком професійного рівня JBL QuantumSPHERE 360™, функцією відстеження положення голови і активним шумозаглушенням створена спеціально для геймерів. Технологія JBL QuantumSOUND Signature створює ефект занурення завдяки 50-міліметровим драйверам, що підтримують Hi-Res аудіо. JBL QuantumSPHERE 360™ відтворює максимально реалістичне просторове оточення, в якому ви не втратите жодної деталі, а функція відстеження положення голови перенесе вас на абсолютно інший рівень занурення у події на екрані. Легкість спілкування у мережевій грі зі знімним мікрофоном з виділенням голосу, шумопоглинанням, функціями вимкнення звуку і регулюванням рівня балансу «гра-чат», сертифікованим месенджером DISCORD, а також сумісним з TeamSpeak та іншими сервісами. Комфорт завдяки легкій ергономічній конструкції, широкі можливості налаштування з JBL QuantumENGINE і можливістю створення профілів. Гарнітура JBL Quantum ONE — це самі передові технології звуку для створення найглибшого рівня реалістичності.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

95 дБ

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Запис звуку з мікрофона: односпрямований

Чутливість мікрофона: -41 дБВ при 1 кГц/Па

Максимальна вхідна потужність: 20 мВт

Частотна характеристика мікрофона: 100 Гц – 10 кГц

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

USB

USB Type-C

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

1,2 м

З'ємний кабель

Так

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Особливості

Розміри мікрофона: 6 x 2,7 мм

Розмір драйвера: 50 мм динамічні драйвери

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

369 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера