Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова гарнітура Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1 (Black) 981-000599

Код:641398
Очікується
Ігрова гарнітура Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1 (Black) 981-000599 video preview
Ігрова гарнітура Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1 (Black) 981-000599 фото
Ігрова гарнітура Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1 (Black) 981-000599 фото
Ігрова гарнітура Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1 (Black) 981-000599 фото
Ігрова гарнітура Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1 (Black) 981-000599 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Logitech G933 Wireless Artemis Spectrum RGB 7.1

ІДЕАЛЬНЕ ІГРОВЕ АУДІО

ІДЕАЛЬНЕ ІГРОВЕ АУДІО

Особливості:

  • 40 мм драйвери PRO-G™
  • Підтримка технології просторового звучання DTS HEADPHONE:X
  • Дротове та бездротове підключення: 3,5 мм / USB 2,4 ГГЦ
  • Мікрофон з шумозаглушенням для комфортного спілкування в чаті
  • Три програмовані G-клавіші
  • Вбудоване RGB-підсвічування з підтримкою технології LIGHTSYNC

АУДІОДРАЙВЕРИ PRO-G

Аудіодрайвери Advanced Pro-G™ виготовлені із гібридних сітчастих матеріалів для забезпечення високої якості відтворення. Вони спеціально розроблені для ігор та відтворюють чисті, точні високі частоти та глибокі, насичені баси для чудового звуку.

ОБ’ЄМНИЙ ЗВУК З DTS HEADPHONE:X ТА DOLBY

Насолоджуйтесь неймовірним об'ємним звуком формату 7.1 у навушниках завдяки технологіям Dolby® або DTS® Headphone:X.* Точне просторове сприйняття у грі дозволяє чітко чути ворогів, що крадуться навколо, і підказки про спеціальні можливості. А ще забезпечує повне занурення у захоплюючі ігрові світи та новий рівень реалістичності. * Для об'ємного звуку потрібний Logitech G HUB, який можна завантажити на сайті logitechg.com/downloads.

ДВА ВАРІАНТИ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Гарнітура G933 дає вам найкраще з обох світів: можливість грати у бездротовому чи дротовому форматі. Грайте без затримок у бездротовій мережі на частоті 2,4 ГГц до 12 годин без підзарядки без RGB-підсвічування або 8 годин з увімкненим підсвічуванням. Або використовуйте аналоговий вхід 3,5 мм, який дає вам свободу грати на консолі, мобільному телефоні або ПК без використання внутрішньої батареї, а отже, і без будь-яких обмежень. *Час роботи від батареї вимірюється при 50% максимальної гучності. Акумулятори є знімними та замінними, і, як і всі акумулятори, мають обмежену кількість циклів заряджання.

ТЕХНОЛОГІЯ LIGHTSYNC RGB

Logitech G933 Artemis має дві зони підсвічування LIGHTSYNC: світлові смуги і логотипи. Кожна зона може бути запрограмована окремо і здатна відображати близько 16,8 мільйона кольорів, різні анімації та ефекти. Вони також можуть бути синхронізовані. Крім того, технологія LIGHTSYNC RGB дозволяє налаштувати підсвічування таким чином, щоб воно реагувало на дії у грі, звук або колір екрану. Використовуйте програмне забезпечення Logitech G HUB, щоб налаштувати освітлення відповідно до обладнання, настрою та стилю.

G-КЛАВИШІ

Призначайте користувацькі команди за допомогою G HUB на три програмовані G-клавіші для покращення ігрового процесу та легкої роботи з мультимедіа. Відрегулюйте ці елементи для керування аудіопрофілями, переходу до наступної пісні, активації функції «натисні та говори» (push-to-talk), запускайте миттєві комбінації команд тощо.

КОРИСТУВАЛЬНИЦЬКІ ЗВУКОВІ ПРОФІЛІ

Налаштуйте параметри звуку та створіть особисті звукові профілі для кожної гри, в яку ви граєте. Використовуйте G HUB, щоб запрограмувати звуковий еквалайзер та зберегти звукові профілі для ігор, музики та фільмів.

КРИШТАЛЕВО ЧИСТЕ СПІЛКУВАННЯ

Переконайтеся, що вас добре чути за допомогою мікрофона з шумопоглинанням, налаштованого на чіткість передачі голосу. Також на штанзі є світлодіодний індикатор, щоб ви знали, коли ваш мікрофон вимкнено. Окрім цього, коли мікрофон на штанзі не використовується, його можна прибрати назад у навушники, що зробить його практично непомітним. А ще модель G933 також поставляється зі знімним кабелем з додатковим мікрофоном для мобільних пристроїв.

ДИЗАЙН, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Гарнітура G933 не тільки відрізняється розширеною функціональністю та продуктивністю, але й розроблена, щоб бути надзвичайно зручною для тривалих ігрових сесій. Сітчастий спортивний матеріал, що використовується в амбушюрах та оголів'ї, одночасно м'який та дихаючий, що сприяє максимальному комфорту. Модель G933 Artemis також оснащена амбушюрами найбільшого діаметру серед гарнітур Logitech, які повністю облягають вуха без прямого тиску на м'які тканини та забезпечують пасивну шумоізоляцію. А щоб зберегти гарнітуру в чистоті, досить просто іноді знімати і мити амбушюри навушників вручну.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

107 дБ

Опір

39 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Ні

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

1,5 м

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Автономність

Час роботи

До 12 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

366 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера