Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A

Код:691311
Немає в наявності
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
Навушники Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones (Black) MJ4X3ZM/A фото
cashback iconКешбек 46 ₴
4 699
Колір
Black фото
Red фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Звук на рівень вище

Навушники Beats дозволяють слухати музику саме так, як задумували її автори. Навушники-вкладиші Beats Studio Buds — це компактна акустична система з повним набором налаштувань і потужним, збалансованим звучанням. Унікальний драйвер з двоелементною діафрагмою розміщується всередині двокамерного корпусу, що допомагає домогтися неймовірної чистоти стереозвуку з чудовим поділом по каналах. А передовий цифровий процесор оптимізує гучність та чіткість звучання, одночасно забезпечуючи шумозаглушення без спотворень. Результат — імерсивний звук, який дозволяє по-справжньому відчути музику і заряджає вас енергією протягом усього дня.

Керування рівнем шуму

Два різні режими прослуховування дають вам повний контроль над звуком. Система активного шумозаглушення (ANC) у безперервний спосіб блокує небажані сторонні звуки за допомогою точно налаштованого фільтра, який динамічно адаптується до навколишнього оточення. А коли вам потрібно почути, що відбувається навколо, можна легко перемкнутися на Прозорий режим одним натисканням кнопки. Тоді зовнішні мікрофони почнуть вловлювати навколишні звуки, які будуть змішуватися з вашою музикою для створення природного, «відкритого» звучання.

Музика весь день

Повністю заряджені навушники забезпечують до 8 годин прослуховування*, а зарядний футляр кишенькового розміру дозволяє ще двічі повністю зарядити їх.** Це означає, що в цілому Beats Studio Buds дають можливість слухати музику до 24 годин без стаціонарної підзарядки. У разі використання активного шумозаглушення або Прозорого режиму навушники здатні працювати до 5 годин без підзарядки і до 15 годин з підзарядкою у футлярі. Якщо навушники розрядилися, достатньо помістити їх у зарядний футляр всього на 5 хвилин, і завдяки технології Fast Fuel після цього вони зможуть працювати ще до 1 години***. Це справжня свобода без дротів.

Виберіть ідеальний розмір

М'які силіконові вкладиші доступні у трьох розмірах (S, M та L), що дозволяє забезпечити їх щільну посадку для створення імерсивного звуку. Можливість вибору розміру вкладишів гарантує комфорт, надійність та впевненість в тому, що навушники не випадуть з вух. Завдяки своєму елегантному, компактному дизайну навушники Beats Studio Buds швидко стануть звичною частиною вашого життя. Зарядний футляр в тонкому корпусі з округленими гранями зручно брати з собою: він легко поміщається у кишеню або сумку. Крім того, навушники захищені від поту та води і мають рейтинг IPX4.****

Відмінне підключення

Навушники Beats Studio Buds підтримують технологію Bluetooth класу 1, яка збільшує дальність сигналу та надійність з'єднання. А коли ви говорите по телефону, здвоєні мікрофони спрямованої дії прибирають шум вітру та інші сторонні звуки, забезпечуючи чисте звучання вашого голосу. Вбудовані елементи керування дозволяють відповідати на дзвінки та керувати відтворенням музики. Крім того, ви можете налаштувати роботу функції натискання та утримування, щоб з її допомогою вмикати режим активного шумозаглушення або активувати голосового асистента.*****

Сумісність з пристроями Apple та Android

Навушники Beats Studio Buds підтримують просте підключення до пристроїв Apple****** та Android******** через Bluetooth. Додаток Beats для Android дає такі можливості, як вбудоване керування, перевірка стану пристрою (наприклад, рівня заряду акумулятора) та оновлення програмного забезпечення. На пристроях Apple ці функції вбудовані в iOS і додаткових додатків не потрібно. Крім того, можна активувати Siri фразою «Привіт, Siri».8 А через роз'єм USB-C можна заряджати як пристрої Apple, так і Android.

*Тестування проводилося компанією Apple у квітні 2021 року на контрольних зразках навушників Beats Studio Buds та зарядного футляра (для тестованих пристроїв використовувалася попередня версія ПЗ). Навушники були об'єднані у пари з iPhone 11 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Плейлист містив 358 різних аудіотреків (у форматі ААС 256 кбіт/с), придбаних в iTunes Store. Гучність була встановлена на 50%, а активне шумозаглушення і Прозорий режим були вимкнені. Тестування Beats Studio Buds включало відтворення аудіо до повної розрядки одного з навушників. При тестуванні з використанням активного шумозаглушення час прослуховування становив до 5 годин. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань та характеру використання пристрою, умов навколишнього середовища та багатьох інших факторів.

**Тестування проводилося компанією Apple у квітні 2021 року на контрольних зразках навушників Beats Studio Buds і зарядного футляра (для тестованих пристроїв використовувалася попередня версія ПЗ). Навушники були об'єднані у пари з iPhone 11 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Плейлист містив 358 різних аудіотреків (у форматі ААС 256 кбіт/с), придбаних в iTunes Store. Гучність була встановлена на 50%, а активне шумозаглушення і Прозорий режим були вимкнені. Тестування Beats Studio Buds включало відтворення аудіо до повної розрядки одного з навушників. Після цього Beats Studio Buds знову повністю заряджалися, і відтворення аудіо тривало до повторної розрядки одного з навушників. Цей цикл повторювався до повної розрядки як самих Beats Studio Buds, так і зарядного футляра. При тестуванні з використанням активного шумозаглушення час прослуховування становив до 15 годин. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання пристрою, умов навколишнього середовища та багатьох інших факторів.

***Тестування проводилося компанією Apple у квітні 2021 року на контрольних зразках навушників Beats Studio Buds і зарядного футляра (для тестованих пристроїв використовувалася попередня версія ПЗ). Навушники були об'єднані у пари з iPhone 11 Pro Max з попередньою версією ПЗ. Плейлист містив 358 різних аудіотреків (у форматі ААС 256 кбіт/с), придбаних в iTunes Store. Гучність була встановлена на 50%, а активне шумозаглушення і Прозорий режим були вимкнені. При тестуванні 5-хвилинної зарядки повністю розряджені Beats Studio Buds заряджалися протягом 5 хвилин, потім відтворення аудіо тривало до повної розрядки одного з навушників. Час роботи від акумулятора залежить від налаштувань і характеру використання пристрою, умов навколишнього середовища та багатьох інших факторів.

****Beats Studio Buds стійкі до впливу поту та води (не поширюється на заняття водними видами спорту) і протестовані у спеціально підтримуваних лабораторних умовах. Вони мають рейтинг IPX4 за стандартом IEC 60529. Стійкість до впливу поту і води може знижуватися при природному зносі. Не намагайтеся заряджати мокрі Beats Studio Buds: протріть і висушіть їх відповідно до інструкцій на сторінці https://support.apple.com/ru-ru/HT209542. Зарядний футляр не захищений від поту та води.

*****Для налаштування функції натискання і утримання потрібен iPhone з iOS 14.6 або новіше або пристрій Android зі встановленою новою версією програми Beats.

******Для створення пари одним дотиком потрібна iOS 14.6 або новіше.

*******Для швидкого створення пари мають бути увімкнені служби геолокації. Для повного доступу до всіх функцій потрібен пристрій Android 6.0 або новіше зі службою Google Play та обліковим записом Google.

********Голосовий помічник Siri може бути доступний не на всіх мовах і не у всіх регіонах. Функції Siri також можуть відрізнятися. Потрібен доступ до інтернету. За передавання даних через стільникові мережі може стягуватися плата.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Автономність

Час роботи

Зарядний кейс: до 24 годин

Навушники: до 8 годин

Особливості роботи та зарядки

5 хвилин зарядки з Fast Fuel забезпечують до 1 години роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 48 г

Кожен навушник: 5 г

Разом: 58 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків