Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White

Код:706023
Немає в наявності
Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White фото
Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White фото
Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White фото
Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White фото
Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-58%
Вигода 2 250 ₴
cashback iconКешбек 16 ₴
1 649

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Відчуй ритм, забудь про шум

Xiaomi Buds 3 – це зручні бездротові навушники з активним шумозаглушенням, які виводять прослуховування музики за рамки звичного. Вони не лише пропонують флагманські функції, але й чудові з погляду ергономіки та якості звуку. Щільна посадка і кілька рівнів шумозаглушення, що налаштовуються за бажанням, а також режим прозорості, дозволяють чути саме те, що ти хочеш. А надзвичайно тривалий час автономної роботи, інтелектуальне з'єднання з двома пристроями одночасно і просте сенсорне керування забезпечують оптимальний користувацький досвід. Звільнись від кабелів та насолоджуйся чудовим звуком на ходу з Xiaomi Buds 3.

Гібридне шумозаглушення флагманського рівня

Слухай свою улюблену музику без зайвого шуму та відволікаючих факторів. Навушники Buds 3 мають функцію широкосмугового активного шумозаглушення, яка використовує потрійні мікрофони на кожному вкладиші, щоб забезпечити зниження зовнішніх шумів до 40 дБ. Це дозволяє аксесуару прибирати до 99% 1 фонових звуків. Тому і на жвавій вулиці, і в поїзді метро ти зможеш залишатися у власному світі без жодних перешкод.

Три режими шумозаглушення

Збалансований, легкий чи глибокий? Вибирай потрібний тобі режим шумозаглушення залежно від рівня навколишнього шуму, щоб зробити процес прослуховування комфортнішим. Без надмірного тиску на вуха.

Більш чіткі виклики

Мікрофони зворотного та прямого зв'язку, а також розмовний мікрофон працюють разом, щоб точно придушувати навколишні шуми та зберігати чіткість голосу за допомогою особливого алгоритму фільтрації звуків. Це дозволяє вести розмови в навушниках навіть у гучному середовищі. Завдяки режиму прозорості можна слухати музику та паралельно з цим контролювати навколишні звуки. Тому для невимушеної розмови з другом тобі не доведеться знімати свої навушники.

Звук рівня Hi-Fi

Xiaomi Buds 3 виводять враження від прослуховування на новий рівень. Незважаючи на упор на шумозаглушення, ці бездротові навушники забезпечують визначну якість звуку. Завдяки складному динамічному драйверу з двома магнітами вони точно відтворюють кожну деталь, а жорстка діафрагма знижує високочастотну розривну вібрацію. Тому звук має багатошаровість і чіткість, а продумана конструкція навушників знижує рівень спотворень.

Професійне налаштування HRTF

Звукоінженери з Xiaomi Sound Lab відкалібрували частотну характеристику навушників на основі даних про фізичну та психоакустику. Завдяки цьому аксесуар пропонує відмінну якість звуку та дає більш природний досвід прослуховування музики з насиченими басами та чіткішими високими частотами. Надягнувши навушники, ти відчуєш себе так, ніби знаходишся в студії або на концерті і зможеш насолодитися чистим і захоплюючим звуком прямо у вухах.

Надтривалий час автономної роботи + бездротова зарядка

Зроби музику більшою частиною свого життя з Xiaomi Buds 3. Ці навушники здатні забезпечити до 7 годин безперервного прослуховування музики на одному заряді (при вимкненому шумозаглушенні) і до 32 годин2 відтворення при використанні разом з чохлом. При цьому сам зарядний кейс підтримує протокол бездротової зарядки Qi3 і сумісний із різними зарядними пристроями.

Легкий корпус та вишуканий дизайн

Оптимізована структура з центрами тяжкості, що перекривають один одного, і точні вигини формують стійку конструкцію навушників, яка займає потрібне місце у вушній раковині. А разом із виключно малою вагою вкладишів (по 4,6 г кожен), це забезпечує більш комфортне прослуховування протягом тривалого часу.

Захист від пилу та води IP55

Ці навушники – гарний вибір для повсякденного життя та легких тренувань. Завдяки конструкції із захистом від пилу та вологи класу IP554 їх можна вільно носити вдома або в офісі, спортзалі або на прогулянці.

Одночасне з'єднання з двома пристроями

Один і той же набір навушників можна одночасно підключити до двох пристроїв на різних платформах, таких як Android, iOS та Windows. Тобто ти можеш швидко відповісти на дзвінок на своєму смартфоні під час перегляду відео на планшеті чи комп'ютері. Це дозволяє легко перемикатися між розвагами та роботою.

1Дані випробування шумозаглушення надані Національним інститутом метрології Китаю. Фактичні результати можуть бути різними залежно від умов використання. Натискання та утримання будь-якого навушника за замовчуванням дозволяє перемикатися лише між режимами ANC та Transparency.

2База для бездротової зарядки, показана на зображенні, не входить до комплекту та купується окремо.

3Дані про час автономної роботи навушників отримані внаслідок внутрішнього тестування, проведеного виробником. Фактичні дані можуть відрізнятися залежно від гучності та оточення.

4Випробування на пило- та водонепроникність IP55. Згідно з МЕК 60529:2013. Навушники пройшли тестування, проведене Шеньчженьською академією метрології та контролю якості. Протокол випробувань №. WT213104036. Результат тесту показав, що вони відповідають стандарту IEC 60529:2013. Ступінь захисту IP55 відноситься до самих навушників, а не до футляра для заряджання. Будь ласка, не використовуйте навушники поруч із гарячою водою, їх не можна використовувати під час купання або душу. Будь ласка, намагайтеся не використовуйте навушники під час важких фізичних вправ, оскільки піт під час вправ може призвести до пошкодження пристрою. Цей продукт захищений від бризок, води та пилу на момент покупки, проте ці властивості не є постійними і можуть погіршуватися з часом у результаті повсякденного зношування.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP55

Автономність

Час роботи

Навушники (з шумозаглушенням): до 7 годин прослуховування

Навушники із зарядним кейсом: до 32 годин

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,6 г

Комплектація

Навушники

Зарядний кейс

Зарядний кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Навушники Xiaomi Buds 3 (BHR5526GL) White