Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді1

Навушники LG TONE Free FN6 True Wireless (Бiлий) HBS-FN6.ABRUWH

Код:678421
Немає в наявності
Навушники LG TONE Free FN6 True Wireless (Бiлий) HBS-FN6.ABRUWH фото
Навушники LG TONE Free FN6 True Wireless (Бiлий) HBS-FN6.ABRUWH фото
Навушники LG TONE Free FN6 True Wireless (Бiлий) HBS-FN6.ABRUWH фото
Навушники LG TONE Free FN6 True Wireless (Бiлий) HBS-FN6.ABRUWH фото
cashback iconКешбек 37 ₴
3 799
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нові LG TONE Free

Освіжіть свій звук

Чистий об'ємний звук від Meridian, зарядний кейс UVnano з функцією очищення від бактерій та елегантний дизайн підіймають бездротове звучання у навушниках на сходинку вище.

Преміальний Звук

Чистий та просторовий звук

Завдяки звуку, розробленому компанією Meridian, LG TONE Free FN4 забезпечують чітке та просторове звучання. Незалежно від того, де ви знаходитесь, повністю пориньте у те, що слухаєте, і забудьте, що носите навушники.

Звук, створений спільно

«Незалежно від того, чи перебуваєте ви вдома, у машині, в дорозі на роботу або у тренажерній залі, нові моделі LG TONE – явний крок вперед у галузі аудіоінновацій та продуктивності. Вони забезпечать чудову розвагу для споживачів у всьому світі, задовольняючи потребу у зручному прослуховуванні музики у високій якості у будь-якому місці». – Джон Б'юкенен, генеральний директор Meridian Audio.

Престижне Британське Аудіо MERIDIAN

З 1977 року компанія Meridian розробляє інноваційні, елегантні та високопродуктивні аудіорішення. Будучи британським піонером у галузі звуку високої роздільної здатності та провідним авторитетом у сфері цифрової обробки сигналів (DSP), вони трансформують спосіб сприйняття звуку людьми, де б вони не знаходилися.

Провідні технології компанії MERIDIAN

Уже понад 40 років, з моменту свого заснування, компанія Meridian вірна суворій, заснованій на дослідженнях філософії щодо меж можливого у звуці. Як піонер High Resolution Audio та майстер Digital Signal Processing (DSP), Meridian зіграв важливу роль у розробці та впровадженні новаторських технологій.

Digital Signal Processing

Компанія Meridian є майстром цифрової обробки сигналів (Digital Signal Processing, DSP) і вперше розробила концепцію цифрового активного динаміка DSP з вбудованим посиленням. DSP забезпечує абсолютний контроль над аудіосигналом, створюючи передові технології, які можуть поліпшити якість звуку у будь-якому контексті.

Meridian Lossless Packing

Meridian була довгостроковим технологічним партнером Dolby. Алгоритм стиснення без втрат Meridian Lossless packing (MLP) був розроблений Meridian і ліцензований Dolby як стандарт для аудіо DVD.

Master Quality Authenticated

Meridian розробила формат MQA (Master Quality Authenticated) – революційну технологію для ефективного потокового передавання музики з максимально можливою якістю звуку. З MQA ви можете бути впевнені, що чуєте саме те, що музикант створив у студії.

Headphone Spatial Processing

Звук з реалістичним відчуттям простору

Технологія Headphone Spatial Processing (HSP) від Meridian дозволяє вирішити проблеми прослуховування через навушники, такі як їх компактний розмір і відсутність перехресних перешкод між лівим та правим каналами. HSP не лише відтворює реалістичну звукову сцену, що імітує відчуття від прослуховування повноцінної аудіосистеми, але також забезпечує вокал з первозданною чіткістю. Це новий досвід прослуховування, що допомагає забути, що на вас навушники.

6-міліметровий динамік

Насолоджуйтесь звуком від MERIDIAN повною мірою

Спеціальний 6-міліметровий динамік покращує сприйняття звуку Meridian. Цей потужний, але компактний пристрій підвищує чіткість вокалу і підсилює насичений бас

Спеціальний еквалайзер від Meridian

Кращий звук для всіх видів музики

Крім стандартного режиму занурення, ви можете вибрати три інші пресети, поліпшені за допомогою просторової обробки навушників Meridian (HSP).

Шумоізоляція

Щільна посадка блокує шум

Щільна посадка у вусі забезпечує відмінне ущільнення, що допомагає блокувати шум навіть коли ви знаходитесь у жвавому кафе, галасливому робочому просторі або переповненому автобусі.

Режим Навколишнього Звуку

Слухайте своє оточення для додаткової безпеки

Просте натискання на навушники дозволяє вам повністю чути звук навколо. Цей режим корисний, коли вам потрібно швидко поговорити, прослухати оголошення у громадському транспорті або перейти вулицю. Це більш зручний та безпечний спосіб насолоджуватися музикою.

Чіткість дзвінків

Шумозаглушення & Ехозаглушення

LG TONE Free FN4 оснащені вбудованими високопродуктивними подвійними мікрофонами для максимальної чіткості розмови. Функція ехозаглушення і шумозаглушення, розроблена з використанням провідного алгоритму формування променя у серії шийних ремінців LG TONE, виявляє і мінімізує небажані шуми. А мікрофон, розташований на кінці стебла, приймає і підсилює ваш голос навіть у людному місці.

Амбушури медичного класу

Гіпоалергенні та зручні

Навушники LG TONE Free FN6 мають м'які амбушури, виготовлені з нетоксичного та гіпоалергенного силікону медичного класу. Ви практично їх не відчуваєте і можете носити протягом усього дня.

Найдите свою идеальную посадку из трех размеров

Просто без усилий

Водонепроницаемость

IPX4, рассчитанный на пот и дождь

Не беспокойтесь: водонепроницаемость защищает ваши наушники, когда вы потеете, тренируясь или гуляя под дождем. Наушники LG TONE Free FN6 имеют класс защиты IPX4, что означает, что они устойчивы к брызгам воды.

Знайдіть свою ідеальну посадку з трьох розмірів

Просто без зусиль

Водонепроникність

IPX4, розрахований на піт і дощ

Не турбуйтеся: водонепроникність захищає ваші навушники, коли ви потієте, тренуючись або гуляючи під дощем. Навушники LG TONE Free FN4 мають клас захисту IPX4, що означає, що вони стійкі до бризок води.

Довгий час роботи від акумулятора

Просто ідеальний час роботи

Всього 18 годин автономної роботи. До 6 годин відтворення у навушниках та додаткові 12 годин від кейса – все від однієї зарядки.

Швидка зарядка

Увімкніть через 5 хвилин

Немає часу? Немає проблем. Всього 5 хвилин зарядки дадуть вам 1 годину відтворення музики.

Новий додаток TONE Free

Налаштовуваний еквалайзер

Чотири передустановки Meridian EQ, два режими домашнього EQ та простий у використанні додаток – ви можете зробити прослуховування ще приємнішим. Збільште або зменште певні частоти, щоб персоналізувати всю музику так, як вам подобається.

Новий додаток TONE Free

Знайти мої навушники

Ви можете легко знайти відсутні навушники, які видаватимуть звуковий сигнал при натисканні кнопки відтворення на сторінці «Знайти мої навушники».

Розпізнавання використання

Автоматичне увімкнення та пауза

Вкладиші LG TONE Free FN4 визначають, коли вони знаходяться у вухах, і відразу ж під’єднуються до вашого телефона, а також автоматично припиняють музику, коли ви їх виймаєте.

Мінімалістичний обтічний дизайн

Свіжий стиль

Мінімалістичний та стильний дизайн навушників підійде до будь-якого образу, від повсякденного до ділового. Ергономічна посадка також означає, що ви ледь помічаєте вкладиші у вухах. LG TONE Free FN4 ідеально підходять для тих, хто хоче зосередитися на тому, що він слухає, і при цьому виглядати привабливо.

Ергономічний дизайн

Збалансовані для ще більшого комфорту

Навушники LG TONE Free FN4 спроектовані так, щоб зручно поміщатися у ваших вухах з розподілом ваги по центру голови, що допомагає їм залишатися комфортними та безпечними. Гнучкі амбушури з силікону медичного класу відповідають формі вашого вуха, отже ви можете довше насолоджуватися музикою, не чуючи навушників.

Компактний кейс

Розміщується у долоні

Невеликий, але з унікальною формою, зарядний кейс LG TONE Free FN4 досить компактний, щоб поміститися у вашій долоні, і досить стильно виглядає, щоб відповідати будь-якій обстановці.

Стильний чорний та сучасний білий

Виберіть свій колір зі стильного та елегантного чорного або сучасного і більш класичного білого.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Голосове керування

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Особливості

Швидка зарядка

Meridian EQ

LG TONE & Talk (Пошук навушників через програму)

Менеджер оновлень (FOTA)

Сумісні Програми(Android/iOS)

Функція видалення бактерій (УФ)

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 55 мАг

Зарядний кейс: 390 мAг

Час роботи

Зарядний кейс: до 18 годин (2 зарядки)

Навушники в режимі розмови: до 5 годин

Навушники в режимі музики: до 6 год.

Час зарядки

Навушники: до 1 год.

Кейс для заряджання: 2 год

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 39 г

Кожен навушник: 5,4 г

Комплектація

Інструкція (Англійська/Російська)

Дата-кабель

Змінні амбушюри (S, L)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків