Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sennheiser HD 400 PRO (Black) 700047

Код:700947
Архiв
Навушники Sennheiser HD 400 PRO (Black) 700047 фото
Навушники Sennheiser HD 400 PRO (Black) 700047 фото
Навушники Sennheiser HD 400 PRO (Black) 700047 фото
Навушники Sennheiser HD 400 PRO (Black) 700047 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Високоякісні референсні навушники з відкритим акустичним оформленням. HD 400 Pro спроєктовані як професійний робочий інструмент сучасного композитора, музиканта, звукорежисера та звукооператора, оснащені вдосконаленою акустичною системою та здатні відтворювати дуже точний, повністю нейтральний та максимально деталізований звук.

Серцем HD 400 Pro є розроблені інженерами Sennheiser спеціально для цієї моделі нові перетворювачі на 120 Ом із високотехнологічними діафрагмами з особливого полімерного композиту. Плюс до цього, нові постійні магніти у поєднанні з унікальною системою демпферування та управління вентиляцією забезпечують стабільно чистий, виразний і досить потужний звук з добре окресленими басами та мінімальним рівнем спотворень - і це теж, безумовно, правильно оцінять професійні користувачі.

А полегшена конструкція та накладки амбушюр з м'яким велюровим покриттям дають змогу з комфортом працювати у HD 400 PRO стільки, скільки потрібно, не знімаючи навушники впродовж годин чи навіть цілий день або ніч, якщо доведеться. При цьому навушники сконструйовані з розрахунком на дуже активну експлуатацію, відрізняються надзвичайною міцністю та без проблем впораються з будь-якими механічними неприємностями, що неминучі під час роботи у студії.

 

Особливості:

  • ппрофесійний робочий інструмент сучасного композитора, музиканта, звукорежисера чи звукооператора;
  • нова акустична система відтворює дуже точний, повністю нейтральний та максимально деталізований звук;
  • перетворювачі встановлені під оптимальним для прослуховування кутом, завдяки чому навушники витримують наднизький рівень спотворень навіть при дуже високому рівні звукового тиску, забезпечуючи тим самим максимально точну та широку звукову сцену;
  • зйомний кручений кабель підключається лише до одного навушника, не сковує рухів і дає змогу рухатися абсолютно вільно (звичайний прямий кабель також включений до комплекту поставки - для зручності);
  • надійна та практична конструкція, зносостійкі матеріали, мала вага
 

Виняткова точність

Sennheiser HD 400 PRO працюють у розширеному частотному діапазоні 6 – 38000 герців, надаючи таким чином своєму користувачеві можливість добре чути картину міксу у всій її повноті. Фірмові 120-омні перетворювачі Sennheiser з діафрагмами з унікального полімерного композиту у поєднанні з потужними постійними магнітами відтворюють дуже точний і рівний лінійний звук з чистими та чітко окресленими басами.

При цьому надзвичайно низький коефіцієнт нелінійних спотворень (до ,05% при 90 дБ) означає, що ці навушники впевнено забезпечують відмінну динаміку та максимальну чіткість звучання навіть при дуже високих рівнях звукового тиску. Іншими словами, ваші нові HD 400 PRO гарантовано точно відтворюють звук поза чутним діапазоном частот і розкривають вам глибину аудіоатмосфери музичної композиції з усім неповторним розмаїттям нюансів її звучання, з особливою ретельністю підкреслюючи силу та масштаб низьких і повніше розкриваючи всі ті складні басові елементи, що на них так багата сучасна музика.

 

Виняткова свобода

Нові HD 400 Pro мають відкриту акустичну конструкцію, що якнайкраще сприяє природному розповсюдженню звукових хвиль. Окрім того, у цих навушників перетворювачі зорієнтовані під чітко визначеним кутом і за прикладом топових HiFi-динаміків чи професійних студійних систем формують оптимальну для сприйняття звуку тріангулярну акустичну зону й чітко утримують її незалежно від формату, рівня складності та композиції аудіоконтенту.

Така комбінація невеликого кута нахилу перетворювачів з відкритою конструкцією допомагає HD 400 Pro вибудовувати широку й добре окреслену звукову сцену, повністю нейтральну та прозору. А отже, й звукорежисер теж може спокійно працювати з повною упевненістю в тому, що слухач почує мікс саме таким, яким він має бути.

 

Винятковий комфорт

Адже творча робота - це теж робота, до того ж часом вкрай непроста і надзвичайно виснажлива. Тому для якісної та продуктивної роботи зі звуком потрібні не просто дуже хороші, але ще й дуже зручні навушники. Бажано такі, котрі взагалі не відчуваються.

Саме тому для HD 400 Pro фахівці Sennheiser розробили особливу надлегку раму, з якою навушники на голові, якщо й відчуваються, то дійсно ледь-ледь. І навіть велюрові накладки великих охоплюючих амбушюр у них зроблені так, щоб контактувати зі шкірою якомога м'якше. При цьому HD 400 Pro завжди надійно тримаються на своєму місці та не завдають ніяких незручностей. А відкриті чашки не лише сприяють природному поширенню звуку, але й добре вентилюються, отже в HD 400 Pro зручно й не жарко, навіть коли попрацювати в них доводиться значно довше, аніж зазвичай.

 

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

  • студійні еталонні навушники HD 400 PRO;
  • кручений кабель авдовжки 3 м зі штекером 3,5 мм;
  • перехідник із роз'єму 3,5 мм на 6,3 мм;
  • прямий кабель завдовжки 1,8 м із штекером 3,5 мм;
  • короткий посібник з експлуатації
 

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

6 Гц

Максимальна відтворювана частота

38 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

110 дБ

Опір

120 Ом

Мікрофон

Наявність гарнітури

Ні

Система активного шумозаглушення

Ні

Особливості мікрофона

Немає

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

1 x jack (6,3 мм)

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

1,8 м / 3 м (джек 3,5 мм / перехідник на джек 6,3 мм)

З'ємний кабель

Так

Автономність

Ємність аккумулятору

Немає

Час роботи

Відсутнє

Час зарядки

Відсутнє

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Без кабелю: 240 г

Комплектація

Інструкція

Перехідник з роз'ємом 3,5 мм на 6,3 мм

Прямий кабель завдовжки 1,8м зі штекером 3,5мм

Кручений кабель довжиною 3 м зі штекером 3,5 мм

Студійні еталонні навушники HD 400 PRO

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера