Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді3

Навушники Sony WF-1000XM3 (Black)

Код:653462
Архiв
Навушники Sony WF-1000XM3 (Black) фото
Навушники Sony WF-1000XM3 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-47%
Вигода 3 500 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості:

  • До 32 годин автономної роботи
  • Бездротове з’єднання по Bluetooth 5.0
  • Цифрове шумозаглушення
  • Дзвінки у режимі hands-free
  • Функція швидкої зарядки
  • Зручне керування
  • Надійна фіксація
  • Підтримка додатка Sony Headphones Connect

Виняткова якість звуку

Завдяки передовим аудіотехнологіям навушники WF-1000XM3 не лише фільтрують сторонні шуми, а і вирізняються захопливою якістю звучання. Крихітні, але потужні динаміки діаметром 6 мм забезпечують глибоке, чисте та об'ємне звучання. Багатофункціональний шумозаглушувальний HD-процесор QN1e не лише відфільтровує більше шумів для чудового звуку з мінімальними спотвореннями, а і споживає менше енергії. Технологія поліпшення цифрового звуку DSEE HX підвищує якість стиснутих цифрових музичних файлів, наближаючи їх за звучанням до аудіо високої роздільної здатності.

Повна свобода прослуховування

Новий чип Bluetooth і оптимізована конструкція антени забезпечують стабільне з'єднання для багатогодинного якісного бездротового потокового передавання. Дивіться відеоконтент на смартфоні або планшеті? Вдосконалене бездротове з'єднання дозволяє точно синхронізувати зображення на екрані зі звуком у навушниках Sony WF-1000XM3, щоб перегляд став приємнішим.

Надійна фіксація

Навушники були спеціально спроєктовані таким чином, щоб стикатися з трьома точками у вашому вусі, забезпечуючи тим самим стабільну і комфортну посадку.

Цілий день автономної роботи

Повністю заряджені навушники працюють до 6 годин з увімкненою системою шумозаглушення, а зручний зарядний чохол дозволяє тричі додатково зарядити їх на ходу протягом дня, що забезпечить вам до 24 годин прослуховування. З вимкненою системою шумозаглушення навушники працюють ще довше — 8 годин при повному заряді з можливістю тричі додатково зарядити навушники за допомогою чохла для зарядки, тобто до 32 годин відтворення музики. Якщо навушники розрядилися, а музика просто необхідна, причому швидко, після 10-хвилинної зарядки у чохлі ви зможете слухати улюблену музику ще цілих 90 хвилин.

Зарядний кейс

Навушники легко та швидко ховаються у зарядний кейс завдяки вбудованим у нього магнітам, а за допомогою кабелю USB-C можна швидко зарядити кейс на ще один день прослуховування.

Адаптивне керування звуком

У додатку Sony Headphones Connect є інтелектуальна функція адаптивного керування звуком. Вона автоматично визначає, що ви робите (їдете у транспорті, йдете по вулиці або очікуєте у черзі), і регулює налаштування навколишнього звуку відповідно до ситуації. Налаштування також можна змінити самостійно на свій смак.

Подорожі

Подорожуйте з комфортом, слухаючи улюблену музику без зовнішніх перешкод.

Пішки

Насолоджуйтесь музикою та можливістю почути сигнал автомобіля або відповісти на питання колеги.

Очікування

Не пропустіть важливі оголошення, заглушивши інші фонові шуми.

Навушники, які реагують на вас

Завдяки вбудованим датчикам носіння навушники визначають, одягнені обидва навушники або лише один, і налаштовують відтворення відповідним чином. Коли ви виймаєте один з навушників, музика автоматично призупиняється. Вставте навушник назад і відтворення продовжиться автоматично.

Керуйте звучанням самостійно

Через додаток Sony Headphones Connect ви можете самостійно регулювати гучність фонових звуків або встановлювати фокусування лише на голос у разі потреби. А завдяки вбудованому еквалайзеру ви зможете налаштувати звучання музики саме під ваші уподобання.

Дзвінки у режимі hands-free

Sony WF-1000XM3 забезпечують високу якість звуку і голосу при здійсненні дзвінків. При цьому ви можете використовувати як один навушник, так і два одночасно.

Зручне керування

Навушники WF-1000XM3 мають інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування. Наприклад, дотиком лівого навушника можна увімкнути режим об'ємного звуку замість шумозаглушення, а двічі торкнувшись правого навушника — перейти до наступної музичної композиції.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

Ні

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Відгуків