Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black)

Код:704713
Архiв
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Музика завжди з вами

Навушники LinkBuds чудово підходять для щоденного використання. Вони забезпечують комфортне прослуховування протягом дня й майже не відчуваються у вухах, а прозорий режим дає змогу чути звуки та людей довкола навіть без зупинки відтворення. З LinkBuds можна слухати улюблену музику й паралельно займатися своїми справами.

Поєднайте відтворення зі звуками оточення

Навушники LinkBuds комфортно використовувати цілий день, а інтелектуальні функції оптимізують звук для розваг і спілкування.

Музика завжди поруч

Дізнайтеся, як навушники відкритого типу LinkBuds забезпечують зручну посадку й високоякісне звучання музики й викликів.

Поєднайте відтворення зі звуками оточення

Компактні й легкі навушники LinkBuds відкритого типу пропускають навколишні звуки, і їх можна використовувати цілий день.

Чіткість під час телефонних розмов і відтворення музики

Навушники забезпечують чітке звучання під час викликів і покращують якість музики (1).

Зручне щоденне використання

Навушники LinkBuds обладнано інтелектуальними функціями для простого керування.

Створено з турботою про довкілля

Навушники LinkBuds виготовлено з переробленого пластику, а в їхній упаковці він відсутній (2).

Захист від бризок

Завдяки класу захисту від води IPX4 й акумулятору, заряду якого вистачає надовго, ви можете користуватися навушниками LinkBuds будь-де й будь-коли.

Поєднайте відтворення зі звуками оточення

Навушники LinkBuds ідеально поєднують повсякденність і розваги завдяки дизайну з відкритим кільцевим динаміком, який дає змогу говорити по телефону, слухати музику або інший контент онлайн і водночас чути навколишні звуки. При цьому навушники майже не відчуваються. Малий розмір і вага, а також зручне кріплення дають змогу використовувати LinkBuds годинами, не втрачаючи зв’язку з повсякденністю й не пропускаючи жодної дрібниці.

Бездротове з’єднання й турбота про довкілля

Новий кільцевий динамік із відкритим центром мембрани дає змогу чітко чути навколишні звуки. Говорячи по телефону, ви почуєте, якщо хтось звернеться до вас, а також можете не припиняти слухати музику, спілкуючись із друзями.

Дуже компактні й легкі

Надзвичайно малі навушники LinkBuds вагою приблизно 4 грами – справжнє втілення ідеї компактності. На відміну від звичайних навушників захисну поверхню, що вкриває мембрану динаміка, інтегровано в корпус, тому заощаджено ще більше простору.

Зручність і надійне кріплення

Навушники LinkBuds повторюють форму вуха, а ергономічний дизайн забезпечує надійну фіксацію. Для розробки LinkBuds ми використовували дані стосовно форми вух, зібрані з моменту випуску перших у світі навушників внутрішнього типу в 1982 році.

Чіткість під час телефонних розмов і відтворення музики

Здійснюйте виклики з кришталево чистим звуком. Слухайте музику у високій якості завдяки цифровому механізму вдосконалення звуку (DSEE), що забезпечує оригінальне звучання ваших улюблених композицій.

Максимально чіткий звук без сторонніх шумів під час телефонних розмов

Завдяки технології точного розпізнавання голосу з досконалою обробкою аудіосигналів людина, з якою ви розмовляєте, чітко чутиме ваш голос навіть за наявності сторонніх шумів. Наш алгоритм зниження рівня шуму розроблено завдяки машинному навчанню ШІ з використанням понад 500 мільйонів зразків голосу, щоб зменшувати оточуючий шум і чітко передавати ваш голос за різних умов.

Природне автентичне звучання

Насолоджуйтеся збалансованим високоякісним звуком із чіткими середніми й високими частотами. Інтегрований процесор V1 від Sony відтворює найменші деталі музики з мінімальними спотвореннями, забезпечуючи автентичне звучання. Спеціальний кільцевий динамік (12 мм) завдяки мембрані з високою піддатливістю передає насичений, збалансований звук.

Додайте потужності улюбленій музиці

Під час стиснення оригінального музичного файлу втрачаються високочастотні фрагменти, завдяки яким композиції звучать так насичено й природно. Наша функція DSEE точно відновлює ці фрагменти й повертає високу якість звучання, наближену до оригінального запису.

Зручне щоденне використання

Вбудовані інтелектуальні функції забезпечують зручне прослуховування та спілкування.

Просто доторкніться біля вуха

LinkBuds малі й водночас зручні у використанні. Функція Wide Area Tap дає змогу керувати відтворенням музики за допомогою подвійного або потрійного дотику перед вухом – торкатися самих навушників LinkBuds більше не потрібно (3,4).

Автоматична адаптація гучності до умов оточення

Адаптивне керування гучністю – це інтелектуальна функція, що автоматично оптимізує гучність залежно від оточення: зменшує її в тихих місцях і збільшує в шумних (5).

Чуйте навколишні звуки під час розмов по телефону

Щойно ви заговорите з кимось, режим Speak-to-Chat автоматично зупинить музику та впускатиме навколишні звуки, щоб ви могли розмовляти (6), не знімаючи навушники або із зайнятими руками. А коли ви завершите розмову, відтворення музики автоматично відновиться(7).

Здійснюйте керування за допомогою свого голосу

Отримуйте допомогу в режимі "hands-free". Щоб активувати голосовий помічник, промовте "Окей, Google" або "Alexa" (8). Розважайтеся, спілкуйтеся, шукайте інформацію, слухайте музику та сповіщення, установлюйте нагадування тощо. Перевіряйте залишок заряду навушників голосовою командою (9), прослуховуйте електронні листи та взаємодійте з ними в Microsoft Outlook і приєднуйтеся до Microsoft Teams за допомогою Google Assistant або Siri (10).

Пошук навушників за допомогою функції Fast Pair

Навушники LinkBuds підтримують нову корисну функцію Fast Pair від Google. З нею можна швидко й легко підключатися до пристроїв Android через Bluetooth® – одним дотиком у спливаючому вікні з інструкціями. З нею навушники легко знайти, відтворивши на них сигнал або перевіривши їх останнє відоме розташування на смартфоні. Ви навіть отримуватимете сповіщення, коли потрібно зарядити навушники.

Легке створення пари з комп’ютером

Функція Swift Pair дає змогу швидко й легко об’єднувати LinkBuds у пару з ноутбуком, настільним комп’ютером або планшетом із Windows 11 або Windows 10. Коли вибрано режим створення пари, на пристроях із Windows 11 або Windows 10 поблизу з’являються відповідні спливаючі інструкції.

Швидкий доступ до улюбленої музики

Функція швидкого доступу в LinkBuds дає змогу відновлювати відтворення зі Spotify кількома дотиками – торкатися смартфона не потрібно (11).

Краща мобільність завдяки сучасним технологіям

Компанії Sony та Майкрософт разом створили технологію, яка допомагає людям краще орієнтуватись. Навушники LinkBuds підтримують додаток Microsoft Soundscape. Завдяки унікальній інтеграції технологій і конструкції відкритого типу навушники LinkBuds забезпечують звукову 3D-навігацію, а вбудовані датчики дають змогу керувати відтворенням у режимі "hands-free" (12, 13).

Створено з турботою про довкілля

Навушники LinkBuds мають стильний дизайн і створені з думкою про довкілля – їх виготовлено з переробленого пластику, а в упаковці він відсутній (2).

Перероблений пластик

Навушники LinkBuds виготовлено з перероблених пластикових автозапчастин.

Упаковка не містить пластику

Компанія Sony прагне зменшити вплив своїх виробів на довкілля. Саме тому пакувальний матеріал навушників LinkBuds не містить пластику (2).

Захист від бризок

Навушники працюють від акумулятора цілий день, а завдяки класу захисту від води IPX4 їх можна використовувати будь-де.

Захист від води для щоденного використання

Завдяки класу захисту IPX4 (14) бризки й піт не зашкодять навушникам, тож ви можете без турбот слухати улюблену музику.

Чіткіший і стабільніший сигнал Bluetooth®

Щоб забезпечити низьку затримку й високоякісний звук навіть за наявності перешкод, сигнал Bluetooth® передається одночасно в обидва навушники. А потужний інтегрований процесор V1 сприяє стабільному бездротовому звучанню без переривань.

Прослуховування впродовж цілого дня та заряджання за хвилини

Ви можете слухати музику від акумулятора навушників протягом 5,5 години, а після заряджання у футлярі – ще 12 годин. Разом це 17,5 години (15) прослуховування. Поспішаєте? Усього 10 хвилин заряджання забезпечують до 90 хвилин відтворення, а додаток Sony | Headphones Connect навіть сповістить вас, коли у футлярі залишиться менше 30% заряду.

Компактний зарядний футляр ідеальної форми

Надкомпактний круглий зарядний футляр зручно тримати в руці й носити в кишені. Відкривайте одним натисканням кнопки.

Що в комплекті?

До комплекту навушників LinkBuds входять дуги для фіксації п’яти розмірів і кабель USB-C для заряджання (16).

Музика, що захоплює. Надзвичайно реалістичний звук

Пориньте у звук, що лунає звідусіль. Неймовірно реалістичний звук, як на концерті або в студії звукозапису. Технологія 360 Reality Audio робить музичні записи надзвичайно виразними та живими. І ці навушники її підтримують (17).

1Зображення екрана Xperia наведено для ілюстрації.

2За винятком покриття та клейких речовин.

3Щоб налаштувати роботу LinkBuds, торкніться вуха між мочкою й западиною вушної раковини та проведіть від верхньої частини вушної раковини до нижньої частини мочки.

4Гарнітура може не працювати належним чином, коли користувач кашляє або надіває чи знімає аксесуари близько до вух. Якщо гарнітура працює неналежним чином, вимкніть функцію Wide Area Tap у додатку Sony | Headphones Connect.

5Увімкніть цю функцію в додатку Sony | Headphones Connect.

6У рідкісних випадках режим Speak-to-Chat може випадково вмикатися внаслідок вібрації, викликаної пристроями, як-от електричними зубними щітками, електромасажерами й електробритвами, і діями, як-от чищенням зубів, кашлем чи мугиканням.

7Увімкніть цю функцію в додатку Sony | Headphones Connect. Щоб вимкнути режим Speak-to-Chat і далі слухати музику, торкніться лівої або правої сенсорної панелі. Інакше за замовчуванням відтворення музики відновиться через 15 секунд після завершення розмови в режимі Speak-to-Chat. Це значення можна змінити в додатку Sony | Headphones Connect.

8Викликати Google Assistant за допомогою фрази "Окей, Google" можливо лише на пристроях Android. Google, Google Assistant і Android – товарні знаки компанії Google LLC. Amazon, Alexa й пов’язані логотипи – товарні знаки компанії Amazon.com, Inc. або її дочірніх компаній. Google Assistant і Alexa доступні не всіма мовами й не в усіх країнах і регіонах. Установіть додаток Google Assistant і налаштуйте його за допомогою Sony | Headphones Connect. Установіть додаток Amazon Alexa й налаштуйте його за допомогою Sony | Headphones Connect.

9Доступно тільки для Google Assistant.

10Потрібно встановити відповідний додаток на пристрої Android™ або iOS. Microsoft, Outlook і Teams – товарні знаки групи компаній Майкрософт.

11Установіть додаток Spotify і налаштуйте його за допомогою Sony | Headphones Connect. Сервіс Spotify підтримується не в усіх країнах або регіонах. Spotify і всі пов’язані товарні знаки є виключною власністю компанії Spotify AB.

12Потрібно встановити відповідний додаток на пристрої iOS. Microsoft і Soundscape – товарні знаки групи компаній Майкрософт.

13Sony не несе відповідальності за пошкодження внаслідок використання додатка Soundscape із цим виробом. Ви використовуєте виріб на власний ризик.

14Навушники, за винятком кільцевого динаміка, захищено від бризок води під будь-яким кутом. Зарядний футляр не водостійкий.

15Через Bluetooth® навушники можуть працювати 17,5 години: 5,5 години від акумулятора та ще 12 годин після заряджання у футлярі.

16На цьому зображені представлено дуги для фіксації розміру XS. За замовчуванням використовується розмір M.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Автономність

Час роботи

Зарядний кейс: до 12 годин

У режимі очікування: до 11 години

Навушники: до 5,5 годин

Особливості роботи та зарядки

Усього 10 хвилин до 90 хвилин відтворення

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,1 г

Комплектація

Навушники

Кабель USB-C для заряджання

Дуги для фіксації 5 розмірів

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Навушники Sony Linkbuds WF-L900 (Black)