Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Навушники Sony WH-1000XM5 (Black)

Код:705432
Є в наявності
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) video preview
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
Навушники Sony WH-1000XM5 (Black) фото
З карткою Sense bank вигідніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
З карткою ПУМБ вигідніше
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999
Колір
Black фото
Blue фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ВАШ СВІТ. І НІЧОГО ЗАЙВОГО

Завдяки 2 процесорам, що управляють 8 мікрофонами, автоматичної оптимізації шумозаглушення залежно від умов носіння та навколишнього середовища, а також спеціальному динаміку, навушники WH-1000XM5 з передовою системою шумозаглушення дарують нові відчуття від прослуховування та забезпечують чіткість під час розмови.

Чудовий звук, доведений до досконалості

Спеціально розроблений (точний) динамік 30 мм з легким і жорстким куполом з композитного вуглеволоконного матеріалу покращує чутливість високих частот для більш природної передачі звуку. У них також використовуються унікальні технології Sony: безсвинцевий припій із золотом для кращої провідності, аудіорезистор, що рівномірно розподіляє потужність, та оптимізована електросхема для кращого співвідношення сигнал-шум та чистого звучання.

Найкраща якість дзвінків

Наша технологія точного розпізнавання голосу використовує чотири спрямовані мікрофони та алгоритм приглушення шуму на основі штучного інтелекту, щоб якісно ізолювати ваш голос. Нещодавно розроблена система приглушення шуму вітру зводить до мінімуму звук поривів вітру під час розмови. Де б ви не знаходилися, ви зі співрозмовником завжди чутимете один одного голосно і виразно.

Декілька мікрофонів, сфокусованих на вашому голосі

Ці навушники з чотирма спрямованими мікрофонами відкалібровані так, щоб уловлювати лише ваш голос. Поліпшене співвідношення сигнал-шум дозволяє їм уловлювати кожне слово навіть у дуже галасливому оточенні.

Надзвичайно чітка якість звуку без стороннього шуму

Завдяки технології точного розпізнавання голосу з удосконаленою обробкою аудіосигналу співрозмовник чітко вас чутиме, навіть якщо ви знаходитесь у галасливому оточенні. Наш алгоритм приглушення шуму розробили з допомогою машинного навчання з урахуванням ШІ. Ми використовували понад 500 мільйонів зразків голосу для приглушення зовнішнього шуму та розпізнавання голосу за різних умов.

Комфортне використання протягом дня та безшумна конструкція

Ці легкі навушники мають стильне покриття з особливої м'якої шкіри. Матеріал щільно прилягає до голови, менше тисне на вуха та не пропускає зовнішні звуки. Навушники WH-1000XM5 особливо комфортні в носінні завдяки плавному ходу повзунка, поворотника і підвіса.

Адаптивне керування звуком – автоматичне підстроювання під ваші дії

Адаптивне керування звуком – це інтелектуальна функція, яка визначає, де ви знаходитесь і що робите, а потім коригує характеристики навколишнього звуку, забезпечуючи ідеальне враження від прослуховування. При активації функція починає розпізнавати місця, які ви часто відвідуєте, наприклад, офіс або улюблене кафе, і підлаштовує звук під навколишнє оточення.

Зручна функція Speak-to-Chat

Коли ви починаєте говорити, Speak-to-Chat зупиняє музику. Це корисна функція, якщо ви хочете залишити навушники увімкненими або у вас зайняті руки. Ця інтелектуальна функція використовує вбудовані в навушники мікрофони та покращену обробку аудіосигналу, щоб розпізнавати ваш голос та реагувати на нього. Як тільки ви закінчите розмову, музика знову гратиме.

Швидкий доступ до улюбленої музики

За допомогою функції швидкого доступу навушники можна налаштувати так, щоб ви могли відновити відтворення музики зі Spotify двома або трьома торканнями, не використовуючи смартфон.

Швидка пауза. Швидке відтворення

У навушниках є ємнісний датчик, який визначає, коли вони знаходяться на голові, тому щоб зупинити музику, їх досить просто зняти. Датчик покращує як точність визначення, так і загальну конструкцію. Знову надягніть навушники, і відтворення музики автоматично відновиться.

Керування за допомогою голосу

Керуйте навушниками в режимі hands-free: скажіть Hey Google або Alexa, щоб активувався помічник, який допоможе слухати музику, зв'язуватися з друзями, отримувати повідомлення, створювати нагадування та інше. За допомогою голосу навіть можна керувати, наприклад, шумозаглушенням, працювати з Microsoft Outlook, а також приєднуватися до Microsoft Teams через Google Assistant або Siri.

Багатоточкове підключення

Для максимальної зручності ці навушники Bluetooth® можна одночасно підключити до двох пристроїв. Коли надходить вхідний дзвінок, ваші навушники автоматично розпізнають потрібний пристрій та підключаються до нього. Змінити підключений пристрій можна одним натисканням кнопки.

Швидка зарядка на весь день

Акумулятор забезпечує цілих 30 годин роботи та його вистачить навіть на найдовшу поїздку. При терміновій необхідності за 3 хвилини навушники можна зарядити на 3 години роботи завдяки адаптеру USB-PD, який можна придбати окремо.

Керування всіма функціями за допомогою торкання

Навушники WH-1000XM5 мають інтуїтивно зрозуміле сенсорне керування. Наприклад, натиснувши кнопку на лівій стороні, можна переключитися з режиму шумозаглушення на навколишній звук, а за допомогою сенсорної панелі на правій стороні - запустити або призупинити відтворення, пропустити треки, змінити гучність і використовувати інші можливості.

Складаний корпус для економії місця

Легко переносіть навушники у спеціальному м'якому футлярі. Футляр без навушників можна компактно скласти у сумці.

Що в упаковці?

У комплекті WH-1000XM5 ви знайдете футляр, кабель для навушників (близько 1,2 м) та кабель USB для заряджання.

Турбота про екологію

Упаковка WH-1000XM5 не містить пластику Вона розроблена з малотоксичних матеріалів за філософією «Зроблено для повторного використання». Коробка виготовлена з перероблених та екологічних матеріалів, розроблених спеціально для Sony. У виробництві WH-1000XM5 також використовуються перероблені пластикові матеріали з автодеталей.

Сертифіковані навушники для оптимального звуку

За допомогою 360 Reality Audio та Sony | Headphones Connect сертифіковані моделі навушників аналізують форму вушної раковини та оптимізують звучання, забезпечуючи неперевершену якість аудіо.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Призначення

Універсальні

Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

4 Гц

Максимальна відтворювана частота

40 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

102 дБ

Опір

48 Ом

HI-RES AUDIO

Так

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Тип мікрофону: Динамічний

Шумопридушення мікрофона

Мікрофон: Вбудований

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth 5.2

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

1,2 м

З'ємний кабель

Так

Управління

Сенсорне керування

Управління голосом

Функції керування

Регулятор гучності

Управління музикою

Клавіша прийняти/відхилити дзвінок

Складна конструкція

Так

Особливості

Адаптивне керування звуком - автоматичне підстроювання під ваші дії

Функція Swift Pair дозволяє швидко та легко підключати навушники до комп'ютера.

Одночасне підключення до кількох пристроїв

Зручна функція Speak-to-Chat

Автономність

Час роботи

До 30 годин (з ANC)

До 40 годин (без ANC)

Час зарядки

До 3,5 г

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

250 г

Комплектація

Навушники

Кабель USB-C для заряджання

Кейс

Аудіо-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Навушники Sony WH-1000XM5 (Black)