Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7

Код:701125
Очікується
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Навушники Sony WH-XB910N (Blue) WHXB910NL.CE7 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-11%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴
8 999
7 999
Колір
Black фото
Blue фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Станьте ближче до улюбленої музики

Навушники Sony WH-XB910N з винятковими басами, покращеним шумозаглушенням і свободою бездротового підключення – це ваш пропуск у світ якісної музики та справжнього драйву. Ці навушники зручні в носінні і дозволяють насолоджуватися треками протягом всього дня за рахунок потужної батареї, а також легко підтримувати зв'язок з друзями завдяки багатоточковому підключенню та кришталево чистій якості зв'язку. Можливість налаштування в додатку допоможе підігнати їхнє звучання під свій смак, а складна конструкція дає можливість не розлучатися зі своїм аксесуаром навіть у далеких поїздках. З Sony WH-XB910N ви зможете поринути в атмосферу своїх улюблених фестивалів та клубів, де б ви не знаходилися.

 

Особливості:

  • Звук EXTRA BASS™ для глибокого та багатого звучання
  • Цифрове шумозаглушення
  • Технологія DSEE™ для відновлення якості звуку, втраченого під час стиснення
  • Свобода бездротового зв'язку з технологією Bluetooth та багатоточковим підключенням
  • До 30 годин автономної роботи
  • Зручне керування музикою та викликами
  • Підтримка віртуальних голосових помічників Google Assistant та Alexa

EXTRA BASS™ для вражаюче глибокого та енергійного звуку

Навушники WH-XB910N покращують відтворення низьких частот для отримання виняткових басів. Спеціальний канал для низьких частот на корпусі навушників та підвищена герметичність між динаміками та барабанними перетинками допомагають створювати точні, енергійні ритми та бархатисті, глибокі баси. Водночас, ці бездротові навушники також зберігають чистоту голосу, забезпечуючи напрочуд багате і всебічне звучання.

 

Покращене шумозаглушення

Завдяки технології Dual Noise Sensor навушники WH-XB910N виводять цифрове шумозаглушення на новий рівень. Тепер ви можете по-справжньому закритися від світу навколо себе та насолоджуватися лише власною музикою.

 

Кришталево чіткі дзвінки

Технологія Precise Voice Pickup, яка поєднує в собі два вбудовані мікрофони з удосконаленою обробкою аудіосигналу, забезпечує надчіткість при передачі мови. Тому вас почують де б ви не знаходилися.

Дбають, щоб ваша музика звучала краще

Коли вихідний музичний трек стискається, він втрачає високочастотні елементи, які додають доріжці деталей та багатства звучання. Однак у навушниках Sony WH-XB910N є вбудований механізм покращення цифрового звуку (DSEE), який точно відновлює треки для отримання високоякісного звуку, наближеного до вихідного запису.

 

Саме той звук, який вам подобається

Налаштуйте звук відповідно до ваших особистих уподобань. Виберіть з багатьох готових установок, щоб якість аудіо відповідала жанру музики, яку ви слухаєте. Або створіть і збережіть власні пресети за допомогою функції EQ Custom у програмі Sony Headphones Connect.

 

Підлаштовуються під те, що ви робите

Адаптивне керування звуком – це розумна функція, яка визначає, де ви знаходитесь та що робите, а потім налаштовує параметри навколишнього звуку для ідеального прослуховування. Крім того, Adaptive Sound Control навчається розпізнавати місця, які ви часто відвідуєте, наприклад, офіс, тренажерний зал або улюблене кафе, та підлаштовує звук відповідно до навколишнього середовища.

Слухайте весь день, заряджайте за лічені хвилини

Завдяки 30 годинам автономної роботи * у вас буде достатньо енергії для повсякденних поїздок на роботу або довгих вихідних у супроводі гарної музики. А якщо потрібно поповнити батарею дуже швидко, вам допоможе швидка зарядка, яка за 10 хвилин дасть вам до 4,5 годин додаткового часу відтворення.

 

Контроль на кінчиках ваших пальців

Змінюйте трек, регулюйте гучність та приймайте дзвінки, просто торкаючись або проводячи пальцем по сенсорній панелі на чаші навушників. Потрібно швидко переключити фокус уваги та почути звуки навколо себе? Легко. Просто покладіть руку на корпус, щоб миттєво зменшити гучність музики та зосередитись на навколишніх звуках.

 

Легко підключайте та знаходьте навушники за допомогою Fast Pair

Функція Fast Pair дозволяє легко з'єднати навушники з Android-пристроями одним дотиком до спливаючої підказки. Крім того, ви можете легко знайти, де ви залишили свої навушники, відправивши на них «дзвінок» або перевіривши їхнє останнє відоме місцезнаходження на своєму телефоні.

Комфорт на весь день

Насолоджуйтесь годинами комфортного прослуховування із Sony WH-XB910N. Ці навушники мають м'які амбушюри овальної форми, обробку з делікатної на дотик синтетичної шкіри та гнучку конструкцію, що дозволяє підігнати їх під свої розміри та забезпечує виняткову зручність носіння. Тому вам ніколи не доведеться робити перерву у улюбленій музиці, фільмах чи шоу.

 

Складана конструкція для повсякденної зручності

Беріть улюблений аксесуар куди завгодно і зберігайте в безпеці за допомогою комплектного футляра для перенесення. У нього розміщуються як самі навушники, так і кабель для провідного прослуховування. Тому ви будете готові до будь-яких несподіванок.

 

*При підключенні через Bluetooth час автономної роботи становить до 30 годин при відтворенні музики при вимкненому DSEE та кодеку AAC або до 30 годин у режимі спілкування. Зверніть увагу, що час роботи може бути меншим залежно від кодека та інших умов.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Так

Кріплення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

7 Гц

Максимальна відтворювана частота

25 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

96 дБ

Опір

48 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення

Bluetooth

mini-Jack (3.5 мм)

Довжина кабеля

1,2 м

З'ємний кабель

Так

Управління

Регулятор гучності

Керування музикою

Керування викликами

Складна конструкція

Так

Захист від вологи

Ні

Автономність

Час роботи

До 30 годин роботи (з шумозаглушенням)

До 50 годин (без шумоподавлення)

Час зарядки

До 3,5 г

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

252 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера