Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Питання-відповіді4

Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black)

Код:695448
Немає в наявності
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-31%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 17 ₴
1 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro

Прибирають зайві шуми в межах 35 дБ

У цих навушниках використовується технологія подвійного активного шумозаглушення з мікрофонами зворотного і прямого зв'язку. Вони ефективно усувають навколишні шуми і зменшують кількість сторонніх звуків. При цьому максимальний рівень шумозаглушення може досягати 35 дБ *, що дозволить вам насолоджуватися улюбленою музикою без відволікаючих чинників.

 
 

Три мікрофони для кращої чутності

Спілкуйтеся по телефону без перешкод навіть в галасливій обстановці. Три мікрофони разом з алгоритмом приглушення шумів при розмові, заснованим на можливостях нейронної мережі, можуть точно вловлювати голоси людей, ефективно зменшуючи при цьому навколишні фонові шуми.

 
 

Адаптивна технологія шумозаглушення

Redmi Buds 3 Pro – це просунуті навушники, які можуть самостійно адаптуватися до того, де ви зараз перебуваєте. Розумний алгоритм AI оцінює обстановку на основі рівня навколишнього шуму і ваших звичок використання навушників. Після чого автоматично регулює ступінь шумозаглушення для різних умов. * Всього доступні три профілі:

  • Сильне шумозаглушення - особливо стане в нагоді під час поїздок в транспорті, метро або літаку. На цьому налаштуванні аксесуар ефективно пригнічує рев двигуна та інші вібраційні шуми усередині салону, роблячи вашу поїздку тихою й комфортною.
  • Збалансоване шумозаглушення - відмінний варіант для прогулянок по місту, відпочинку в кафе або парку. В цьому режимі усуваються звичайні шуми великого міста, дозволяючи вам насолоджуватися своїми повсякденними моментами.
  • Приглушення легких шумів - найлегше налаштування, яке стане в нагоді у тихих приміщеннях, таких як бібліотеки та офіси.
Правда доступна ця функція поки лише для окремих смартфонів Xiaomi і Redmi під управлінням свіжої версії MIUI.

 

Два види режиму прозорості

Залишайтеся на зв'язку зі світом поки слухаєте свою музику. Досить увімкнути режим прозорості, і ви як і раніше зможете чути навколишні звуки, не виймаючи навушників. А якщо потрібно перекинутися парою фраз з другом, режим посилення голосу зробить спілкування більш комфортним. *

Більше чіткості і деталей

У Redmi Buds 3 Pro використовується композитна котушка з діафрагмою діаметром 9 мм, яка забезпечує їм відмінну якість звуку. Крім того, вкладиші проходять професійне налаштування у власній лабораторії Xiaomi Sound Lab, що дозволяє зробити їх звучання ще більш виразним. Високі частоти в них залишаються чистими і не спотвореними, а низькі – багатими і глибокими.

28 годин автономної роботи

Завдяки вбудованому чіпу з низьким енергоспоживанням навушники можуть працювати до 6 годин без підзарядки (з вимкненим шумопоглинанням). А з урахуванням заряду в кейсі у вас буде в цілому близько 28 годин автономної роботи. * Таким чином, ви можете насолоджуватися музикою, а не економити заряд батареї.

 

Підтримка швидкої і бездротової зарядки

Завдяки функції швидкої зарядки Redmi Buds 3 Pro достатньо всього 10 хвилин на підзарядці, щоб ви могли слухати музику ще протягом 3 годин. Крім того, чохол навушників підтримує бездротову зарядку стандарту Qi, що робить поповнення енергії дуже зручним. *

Можливість одночасного підключення до двох пристроїв

Легко перемикайтеся між розвагами та роботою завдяки бездротовому протоколу нового покоління Bluetooth 5.2. Він дозволяє одночасно підключити навушники до двох пристроїв на різних платформах, таких як Android, iOS і Windows. Тому ви швидко можете змінити гаджет і фокус своєї уваги.

 

Зручне управління і автопауза

Для управління будь-якими функціями навушників, включаючи перемикання режимів, відтворення музики та відповіді на дзвінки вам достатньо лише легко торкнутися тильної частині вкладиша, де розташована сенсорна зона. А функція автопаузи призупиняє музику, коли ви виймаєте навушник з вуха, і автоматично відновлює, як тільки вкладиш повертається на місце.

Водонепроникність рівня IPX4

Redmi Buds 3 Pro не тільки стильно виглядають, але ще і зроблені на совість. Завдяки всебічному захисту від бризок і поту рівня IPX4 * ви можете спокійно користуватися навушниками на тренуваннях і в будь-яку погоду.

 

*Навушники підтримують максимальну ступінь шумозаглушення 35 дБ, що дозволяє знизити фоновий шум до 98%. Дані випробувань надані Національним інститутом метрології Китаю. Фактичні результати можуть відрізнятися в залежності від розміру вух користувача, обраних навушників, структури слухового проходу, способу носіння навушників тощо.

*Умови тесту на час автономної роботи: рівень заряду акумулятора навушників становить 100%, гучність навушників налаштована на 50%, режим кодування Bluetooth - AAC, а функція ANC і режим прозорості відключені за допомогою налаштувань MIUI. Фактичний час використання може варіюватися в залежності від умов використання, рівня зарядки і факторів навколишнього середовища.

*Для заряджання центр повинен бути поєднаний з центром бездротового зарядного пристрою. Якщо індикатор зарядки горить, це означає, що бездротова зарядка працює правильно. База для бездротової зарядки не входить до комплекту і отримується окремо.

*Тест на водонепроникність IPX4. Згідно з рейтингом захисту корпусу (IP-код) GB/T 4208-2017, навушники пройшли випробування, проведене Інститутом контролю і нагляду за якістю продукції Сучжоу. Звіт про випробування № WPHE210546. Результат тесту показав, що вони відповідають стандарту GB/T 4208-2017.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Опір

32 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Управління

Кнопка прийняти / відхилити виклик

Кнопки управління треками

Регулятор гучності

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX4

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 35 мАг

Зарядний кейс: 470 мАг

Час роботи

Зарядний кейс: до 28 годин

Навушники: до 6 годин

Час зарядки

До 2,5 год

Особливості роботи та зарядки

Швидка зарядка: 10 хвилин для 3 годин роботи

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 55 г

Кожен навушник: 4,9 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 Pro (Black)