Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків8
Питання-відповіді10

Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 (White)

Код:696468
Немає в наявності
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 (White) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 (White) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 (White) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 (White) фото
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 (White) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 White

Пориньте у ритм

 

На диво легкі і зручні

Навушники Redmi Buds 3 важать всього по 4,5 г кожен *, тому майже невідчутні. Крім того, вони точно повторюють контури ваших вух, тому ви можете слухати музику годинами, не відчуваючи дискомфорту.

 

Набір мікросхем Qualcomm® і передові аудіотехнології

Redmi Buds 3, оснащені чіпом Qualcomm® QCC3040 і абсолютно новою технологією Bluetooth 5.2, забезпечують більш швидку і стабільну передачу звуку. Пропонуючи вам виняткову якість передачі аудіо по повітрю і ще більше задоволення від прослуховування.

 

Висока якість обладнання для кращого звуку

Насолоджуйтеся більш детальним звуком з великими 12-міліметровими динамічними драйверами, виготовленими з композитних матеріалів. Вони ретельно відкалібровані лабораторією Xiaomi Sound Lab, що забезпечує насичені баси, чисті високі частоти і незмінно чудову якість звуку.

 

Приглушення шуму при дзвінках з допомогою двох мікрофонів

Подвійні високочутливі мікрофони, вбудовані у Redmi Buds 3, в поєднанні з технологією шумозаглушення Qualcomm® cVc™ динамічно знижують навколишній шум і ефективно мінімізують відлуння. Це означає, що ви можете спокійно спілкуватися по телефону в будь-якій обстановці, а ваш співрозмовник буде чути кожне ваше слово.

 

Достатньо часу, щоб послухати 300 пісень

Незважаючи на невеликий розмір і легку вагу, Redmi Buds 3 пропонують користувачеві комфорт і можливість слухати музику скільки завгодно. Містка батарея забезпечує навушникам до 5 годин автономної роботи або близько 20 годин разом із зарядним чохлом. А швидка зарядка дає можливість повернутися до прослуховування своєї музики через лічені хвилини: 10-хвилинної зарядки вистачить, щоб забезпечити аксесуару до 1,5 годин відтворення. *

 

Легко перемикайтеся між музикою і дзвінками

Сенсорне управління робить використання цих навушників ще більш зручним. А щоб ви легко могли визначати чутливу зону, вона виділена за допомогою невеликого поглиблення на тильній стороні кожного вкладиша. Торкніться її, щоб переключити режим, призупинити або відновити відтворення музики, відповісти на дзвінок або закінчити його. Крім того, завдяки вбудованим сенсорам ці навушники самі припиняють музику, коли ви виймаєте їх. Це так просто і зручно!

 

Поліпшений захист для вашого спокою

Навушники Redmi Buds 3 були розроблені відповідно до стандартів захисту від пилу й води IP54 * (пилонепроникність 5, водонепроникність 4), що робить їх стійкими до бризок води, дощу і поту. Тому ви можете спокійно займатися своїми справами і не переживати за збереження свого аксесуара.

 

Елегантний і компактний зарядний чохол

Redmi Buds 3 поставляються з абсолютно новим компактним зарядним кейсом, який відрізняється плавними закругленими контурами і широкими пласкими краями для більш зручного захоплення. А його глянсове покриття виглядає красиво і полегшує очистку корпусу.

 

*Дані про вагу одного навушника надані лабораторією Xiaomi. Ця цифра може незначно відрізнятися в залежності від використовуваних методів вимірювання.

*В поєднанні із зарядним чохлом Redmi Buds 3 забезпечують до 20 годин автономної роботи. Якщо припустити, що для відтворення пісні потрібно в середньому 4 хвилини, пристрій може відтворити в цілому 300 пісень. Фактичний час може варіюватися в залежності від умов використання.

*10-хвилинна швидка зарядка вимагає, щоб в зарядному футлярі залишалося не менше 20% заряду. Після 10-хвилинної швидкої зарядки можна використовувати навушники до 90 хвилин. Протестовано з використанням розширеного аудіокодування (AAC) при гучності 50%.

*Тест на водонепроникність IPX4. Згідно з рейтингом захисту корпусу (IP-код) GB/T 4208-2017, навушники пройшли випробування, проведене компанією Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. це SAC2021-06245C. Результат тесту показав, що вони відповідають стандарту GB/T 4208-2017.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення

Звук

Випромінювач

Динамічний

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 35 мАг

310 мАг

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Кожен навушник: 4,5 г

Комплектація

Навушники

Інструкція

Зарядний кейс

Гарантійний талон

Зарядний кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків