Citrus Logo Image

50 років інновацій! Знижки на телевізори Samsung в Цитрусі

3361 перегляд

 


Компанія Samsung Electronics в цьому році відзначає свій 50-річний ювілей.

 

Одним з перших продуктів, які створила компанія в далекому 1969 році, був телевізор. Тоді ще ніхто не міг навіть мріяти про безрамкові дисплеї і роздільну здатність, яка перевищує Full HD. Це був чорно-білий телевізор з діагоналлю всього 12 дюймів. Але він моментально завоював ринок ТБ.

 

З тих пір пройшло багато часу, але й зараз Samsung продовжує утримувати лідерські позиції на глобальному ринку телевізорів. У компанії приділяють особливу увагу інноваційним технологіям, дизайну і якості сучасних телевізорів.

 

Нові моделі відрізняються високою якістю зображення, 100% кольоровим охопленням і максимальною деталізацією. Інтер'єрний режим і напівпрозорий єдиний кабель One Сonnection допомагають стати ідеальним доповненням дизайну в будь-якому будинку і приміщенні.

 

На честь 50-річчя інновацій компанія Samsung пропонує вигідні пропозиції при покупці продукції різних категорій. У мережі гаджетів і інноваційних технологій Цитрус діють спеціальні пропозиції на смартфони, смарт-годинники, планшети і телевізори Samsung.

 

Спеціальна ціна зі знижкою до 25% поширюється в тому числі на QLED і моделі зі надвеликою діагоналлю.

 

Обирайте телевізори Samsung в Цитрусі за спеціальною ціною до 30 червня 2019 року!