Citrus Logo Image

Битва розробників DEV Challenge. Раунд 13!

3645 переглядів

 

18 листопада 2018 року в Києві пройшов фінал чемпіонату IT-розробників DEV Challenge 1101.

DEV Challenge - це змагання для розробників в справжніх бойових умовах, яке з 2012 року об'єднало понад 16000 IT-фахівців. Цього року змагання проходили в чотирьох напрямках: Backend, Frontend HTML, Frontend JS, Full Stack.

Учасники чемпіонату змагалися в двох категоріях: Standard (Junior, Junior to Middle) і Pro (Middle, Senior). На етапі кваліфікації учасники повинні були пройти тест на сайті, після чого слідувало два завдання - онлайн-раунд і фінал, на якому учасники вирішували завдання підвищеної складності в обмежений час.

Фінал DEV Challenge 1101 зібрав більш ніж 200 учасників.

Компанія Цитрус виступила призовим партнером заходу та вручила подарунки переможцям всіх номінацій чемпіонату - сертифікати номіналом 3000 грн. на покупки.

«Ми раді підтримати такий масштабний чемпіонат, як DEV Challenge, - коментує Юлія Дробишева, директор з PR в мережі магазинів Цитрус. - Цитрус виступає в підтримку творчої молоді і зміцнення престижу інтелектуальної діяльності, тому що наше майбутнє нерозривно пов'язане з технологіями. Ми інноваційна компанія, яка вважає важливим підтримувати і заохочувати талановитих розробників, сприяючи розвитку IT-спільноти України».

Перелік переможців:

Дмитро Мисик
Антон Колгун
Андрій Дубовицький
Ольга Гаранько
Вадим Павлюк
Катерина Вітрук
Адам Голота
Ігор Закутинський