Citrus Logo Image

Більше комфорту з новим магазином «Цитрус» у Вінниці!

4110 переглядів


 

31 серпня у торговому центрі «Мегамолл» (вул. 600-річчя, 17) відбулося офіційне відкриття магазину Цитрус! Знижки до 30% і 500 бонусів на покупки - далеко не весь перелік плюшок, якими дивував Цитрус.

 

Новий Цитрус у Вінниці - це сучасний креативний простір, наповнений інноваційними продуктами, сервісами і освітніми проектами.

 

На площі 669 кв. м крім традиційних зон зі смартфонами, ноутбуками, планшетами та TV клієнтів чекає ще більше комфорту і сервісу.

 

Тут ви можете почати кар'єру блогера в зручній YouTube-студії, зібрати свого першого робота в класі для занять робототехнікою і навчитися всім фішкам соцмереж в Цитрус Академії.

 

Ви не пройдете повз популярних тематичних зон, в яких можна оцінювати і тестувати всі товари. Розумний будинок, фітнес і здоров'я, персональний електротранспорт, зона геймингу, акустики і дитячий майданчик, щоб малюки не нудьгували, поки їх батьки зайняті покупками. У масажній зоні можна добре розслабитися і відпочити. А після приміряти топовий фаншмот в одній з примірочних.

 

Що було на відкритті?

Запальна атмосфера, веселощі і яскравий настрій! Під час відкриття Цитруса всі відвідувачі, які приходили в магазин в домашніх капцях, отримали 500 бонусів на покупки!





 

Всі бажаючі брали участь у захоплюючому квесті по магазину, і отримали можливість стати володарем крутої новинки - смартфона Samsung Galaxy Note 10.

 

Відволіктися від рутини можна було у найкомфортішій фотозоні  - в ліжку з котами та з VR-зоною для занурення в іншу реальність!

 

Цитрус - це не просто магазин, це місце, куди можна і потрібно приходити за яскравими емоціями і новими враженнями. Тут кожен день є чому здивуватися, зробити життя ще яскравішим, насиченішим і цікавішим. Тому що в Цитрусі ви завжди отримаєте більше!