Citrus Logo Image

Ціни на оновлені iMac і AirPods

2823 перегляди


 

Цитрус озвучив ціни на оновлені новинки Apple: AirPods - від 6 599 гривень, iMac - від 43 999 гривень.

 

Незважаючи на оголошену дату презентації, призначену на 25 березня, Apple, в черговий раз, здивувала весь світ, представивши кілька новинок на тиждень раніше. Після презентації iPad mini і iPad Air 18 березня фанатів техніки Apple не змусили довго чекати. Не перестаючи дивувати, Apple презентувала ще два довгоочікуваних (вони не поліпшувалися вже два роки) оновлених продукти: настільні комп'ютери Apple iMac і бездротові навушники Apple AirPods. Нові настільні моноблоки iMac з діагоналями 21.5 і 27 дюймів отримали вдвічі більшу продуктивність, ніж їх попередники. А покупці нових AirPods зможуть насолоджуватися бездротовою зарядкою і спілкуватися з голосовим помічником Siri без активації програми на смартфоні.

 
 

Нові Apple iMac 21,5" і 27": найважливіше

Нові Apple iMac працюють під управлінням macOS Mojave і оснащені процесорами Intel Core i8 і i9. Приріст продуктивності в порівнянні з iMac попереднього покоління становить від 60% (21.5-дюймова модель з 6-ядерним процесором Intel Core i8) до 2.4 раз у випадку з 27-дюймовою моделлю, що використовує 8-ядерний процесор Intel Core i9 покоління. Вперше в історії комп'ютерів iMac використовуються графічні відеокарти Radeon Pro Vega, що забезпечують приріст продуктивності в графіці від 50% до 80% в порівнянні з відеокартами попереднього покоління. Разом з кращими в галузі моніторами Retina з роздільною здатністю 4К і 5К це робить нові iMac 2019 року найбільш бажаними інструментами для роботи дизайнерів, які працюють з 3D-графікою, монтажем відео і розробкою складних візуальних ефектів у високій роздільній здатності.

 

Залишити заявку на покупку можна на сайті Цитрус:

iMac 21,5" - ціна від 43 999 гривень
iMac 27" - ціна від 60 999 гривень


Нові Apple AirPods: найважливіше

Оновлення найпопулярніших в світі бездротових навушників - Apple AirPods отримало новий чіп H1, який забезпечує більш стабільне бездротове з'єднання з пристроями і швидшу передачу даних: до 2 разів швидше при перемиканні між активними пристроями і в 1,5 рази швидше при телефонних дзвінках. Завдяки чіпу H1 тепер Siri можна активувати за допомогою голосу, а ще затримка сигналу при використанні навушників під час комп'ютерних ігор стала до 30% нижче.

 

Нові AirPods дозволяють слухати музику 5 годин без підзарядки - це кращий показник в індустрії. Час роботи в режимі телефонної розмови тепер становить до 3 годин. Крім того, футляр забезпечує навушникам кілька циклів зарядки, завдяки чому вони можуть працювати більше 24 годин. Ці чудові навушники можна буде купити з футляром, що підтримує бездротову зарядку по стандарту Qi. Для власників AirPods першого покоління буде доступний окремий футляр з підтримкою бездротової зарядки.

 

Залишити заявку на покупку можна на сайті Цитрус:
Apple AirPods 2 покоління - ціна від 6599 гривень

 

До 25 березня ще є час. І всім фанатам техніки Apple залишається тільки гадати, що ж представить компанія на анонсованій презентації і які новинки ми побачимо в найближчі дні.