Citrus Logo Image

Цитрус і Mastercard запустили нову послугу — поповнення платіжної картки готівкою просто на касі магазину

3743 перегляди
 

 

«Цитрус» спільно з компанією Mastercard запустили нову для українського ринку послугу «Готівка на карту». З сьогоднішнього дня, немає необхідності шукати термінали самообслуговування або банкомати. Завдяки партнерству з банком «Південний» поповнити платіжну карту будь-якого українського банку можна прямо на касі в магазинах мережі «Цитрус». Все, що вам необхідно, це звернутися до касира одного з магазинів мережі в Києві чи Одесі і вони з радістю допоможуть вам покласти гроші на карту в один із зручних для вас способів - зчитати карту з чіпом або магнітною смугою в POS-терміналі «Смарт Каса ». Найголовніше, здійснювати покупки для цього не обов'язково.

«Наша компанія завжди відрізнялася креативністю. Будь-які інновації в Цитрусі зустрічаються на «ура!», адже наша мета не просто продаж гаджетів, а забезпечення комфортного життя наших клієнтів, як завдяки їм, так і тій системі послуг, які ми надаємо. Кожна людина зараз знає, як катастрофічно всім нам не вистачає часу, і компанія «Цитрус» прагне створити максимально зручний простір, де не тільки можна протестувати і придбати гаджети, але і заощадити час. І послуга поповнення банківських карток на наших касах значно полегшить життя нашим покупцям», — прокоментував Дмитро Демидов, маркетинг директор мережі «Цитрус».

Максимальна сума поповнення для однієї операції становить 5 000 грн, кількість операцій поповнення в день не обмежена. Розмір комісії становить 1% + 5 грн.

Скористатися послугою «Готівка на картку» вже можна в 12 магазинах мережі «Цитрус» у Києві, а також в 4 магазинах мережі в Одесі.

Адреси магазинів «Цитрус», де вже можна поповнити картку: м. Київ, пр-т. С. Бандери, 23, ТРЦ Городок; м. Київ, вул. Хрещатик, 29; м. Київ, вул. Берковецька, 6Д, ТРЦ Lavina Mall; м. Київ, пр-т. Оболонський, 1Б, ТРЦ Dream Town; м. Київ, пр-т. Р. Шухевича, 2Т, ТРЦ Sky Mall; м. Київ, Дніпровська Набережна, 12, ТРЦ River Mall; м. Київ, вул. Антоновича, 176, ТРЦ Ocean Plaza; м. Київ, ул. Мишуги, 4, ТРЦ Піраміда; м. Київ, вул. Хрещатик, 52; м. Київ, Майдан Незалежності, 1, ТРЦ Глобус; м. Київ, вул. Велика Васильківська, 23; м. Київ, вул. Велика Васильківська, 66/68; м. Одеса, провулок Віце-Адмірала Жукова, 17/19; м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 21; м. Одеса, проспект Небесної Сотні, 2, ТРЦ City Center; м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 88.