Citrus Logo Image

Цитрус приєднався до великої RadioDay-family

2714 переглядів
RadioDay-2018 запалював гостей яскравою звуковою феєрією у найкращих традиціях світових молодіжних вечірок. Понад 12 000 людей, емоції яких злилися в єдиному пориві, створили  хвилю музичної ейфорії на Європейській площі в Києві. "Цитрус" підтримав свято музики і танців та додав драйвової сили звуку!

Дванадцять років тому студенти радіотехнічного факультету КПІ креативно підійшли до святкування традиційного Дня радіо. Перейнявши прогресивний формат подій від європейських вишів, вони створили масштабну танцювальну вечірку в центрі міста – RadioDay free open air. Захід швидко набрав обертів та зараз є одним із найочікуваніших для активної молоді країни. 

Кращі DJ та артисти України та світу щороку прокачують гостей події кращими хітами. Цьогоріч заряджали сотнями кіловат якісної музики Wacky J, "Пернатий змій", Gabber, KEY-M, Burzhuy, "Ветер", The Erised, Miss Monique, MONSTО, KEMPER, Cesqeaux(NL).

"Цитрус" також брав активну участь у святі. На одній хвилі з тими, хто близький по духу, цінностям і способу життя, ми стали співтворцями драйвового RadioDay-ком'юніті!
Були й особливі сюрпризи від компанії - супер-акустику Air Music виграли найактивніші учасники Дня радіо. Тепер вони та їхні друзі насолоджуватимуться якісним звучанням улюбленої музики безперервно!