Citrus Logo Image

Цитрус збирає 1 мільйон на благодійність

3489 переглядів


В Цитрус стартував місяць благодійності. Компанія збирає 1 мільйон гривень для допомоги дітям з особливостями розвитку. Новорічні свята - час чудес і дива. Мережа магазинів гаджетів та інноваційних технологій Цитрус не залишилася осторонь і організувала благодійну акцію зі збору 1 мільйона гривень на допомогу дітям.
 

З 19 грудня на сайті Цитрус кожен бажаючий може за 20 гривень придбати новорічну листівку як додаток до покупки або в якості основної покупки. Виручені кошти компанія витратить на благодійність. З 21 грудня купити листівки можна буде в роздрібній мережі Цитрус. 20 січня будуть підведені підсумки акції і співробітники компанії передадуть подарунки, іграшки та необхідні товари в центри для дітей з особливостями розвитку по всій Україні.
 

«Діти з особливостями розвитку потребують спеціальних іграшок і гаджетів. Ми дізналися у фахівців, які саме товари зможуть допомогти таким дітям соціалізуватися і розвиватися. І тепер разом збираємо кошти на їх покупку. Робити добро простіше, ніж здається. Разом ми можемо зробити одночасно дві добрі справи: підняти настрій близькій людині креативною новорічною листівкою і взяти участь в благодійності», - відзначають в компанії Цитрус.


Приєднуйтесь до благодійної акції, щоб разом допомогти тим, хто цього дійсно потребує.