Citrus Logo Image

Цитрус выступил партнёром всеукраинской олимпиады «Ришельевская регата»

2659 переглядів


 

27-30 вересня в Рішельєвському ліцеї відбулася V Відкрита олімпіада з природничо-математичних дисциплін «Рішельєвська регата». Цитрус підтримав освітній захід та нагородив переможців олімпіади за високі досягнення у навчанні.
 

Цього року інтелектуальна регата вийшла на міжнародний рівень та зібрала понад 100 учнів 9-11 класів з Одеси, Мінська, Києва, Харкова, Львова, Хмельницького, Херсона. Змагання складалися з командних теоретичних завдань, експериментальних письмових та усних частин, а також змагань з особистісної першості по знанням.
 

За результатами олімпіади призерами стали: Коротков Олег і Звірик Владислав (ліцей БГУ м.Мінськ), Кутах Анастасія (Харківський фіз-мат ліцей № 27), Півень Ксенія і Губенко Роман (Київський природничо-науковий ліцей № 145), Романус Ярослав (Львівський фіз-мат ліцей), Варбанец Марія і Власенко Андрій (Рішельєвський ліцей).
 

У командному заліку призові місця посіли: команда ліцею Білоруського державного університету (Мінськ), Київського природничо-наукового ліцею №145, Львівського фізико-математичного ліцею, Харківського фізико-математичного ліцею №27 та команда Рішельєвського ліцею.
 

«Родзинка «Рішельєвської регати» - поєднання експериментальних і теоретичних, командних і особистих заліків, а також в яскравому демонстраційному турі, який проходить в бліц-режимі. Гордістю «регати» завжди є насичена культурна програма для учасників - відвідування театрів і знайомство з визначними пам'ятками старої Одеси. Ми вдячні нашому інноваційному партнеру - компанії «Цитрус» за підтримку, так як вважаємо, що популяризація передових технологій серед молоді формує розвинене і впевнене майбутнє країни», - каже директор ліцею, Валерій Колебошин.