Citrus Logo Image

Цитрус запустив онлайн-сервіс з продажу квитків

3669 переглядів


 

 Цитрус запустив проект «ЦеІвенти» - інтернет-магазин квитків на концерти, спектаклі, тренінги та безліч інших цікавих заходів. Не знаєте куди піти на вихідних? Які вистави показують сьогодні в театрі, і хто зі знаменитостей скоро приїде з гастролями у ваше місто? А може мрієте відвідати корисний майстер-клас чи тренінг? Бути завжди в курсі майбутніх культурних і спортивних подій допоможе сервіс «ЦеІвенти».
 

 

Афіша на сайті event.ctrs.com.ua дозволить дізнатися все, що необхідно для планування різноманітного і пізнавального дозвілля. Тут зібрана вся необхідна інформація про майбутні концерти, спектаклі, майстер-класи, спортивні події, заходи для дітей. Завдяки зручним фільтрам на сайті можна швидко знайти добірку цікавих заходів за жанрами, місцями проведення і на зручну для вас дату. Ви зможете не тільки дізнатися розклад, але й оформити попереднє замовлення, бронювання або купити квитки онлайн.

Процедура покупки дуже проста. Необхідно вибрати цікавий вам захід, представлений в афіші, ознайомитися з планом залу і підібрати зручні місця, а після цього вибрати спосіб оплати та доставки. Все просто і зрозуміло. А ще дуже вигідно!
 

 

Переваги покупки квитків на сайті Цитрус:

  1. Онлайн-купівля квитків на сайті event.ctrs.com.ua за 3 простих кроки.
  2. Можливість покупки квитка в кредит. Тільки з «ЦеІвенти» квиток в першому ряду на концерт найвідомішого і затребуваного артиста стає доступним кожному.
  3. Купити квиток можна не тільки онлайн на сайті. У найближчому майбутньому квитки можна буде придбати в одному з 60 магазинів Цитрус по всій Україні.
  4. Можливість викупу квитків, заброньованих на сайті партнера - kontramarka.ua
 

Купуйте легко, зручно і вигідно квитки за допомогою сервісу «ЦеІвенти» і отримуйте максимум яскравих емоцій і задоволення на крутих заходах.