Citrus Logo Image

Допомога українській армії

4183 перегляди


Збройні Сили України героїчно захищають нас кожну хвилину, ризикуючи власним життям. Вони роблять це заради нашої країни, заради нашої історії, заради нашої свободи та заради кожного українця. Сьогодні ми єдині, як ніколи і маємо допомагати нашим захисникам всіма можливими способами. Зробити це можна онлайн та навіть якщо ви знаходитесь далеко від Батьківщини.

Як фінансово допомогти ЗСУ?

  1. Оновіть стосунок "Дія" до останньої версії. На головному екрані є функція "Допомога армії".
  2. В платіжній системі Portmone є можливість переказати будь-яку суму грошей на потреби ЗСУ (в тому числі з карти "єПідтримка").
  3. Переказати кошти можна на спеціальний рахунок Національного банку України, який створили спеціально для підтримки ЗСУ.
  4. Через застосунок "Monobank": натисніть "Інші платежі" - "Благодійність" - Підтримка армії (або "Підтримка фонду Повернись живим"). Також тут можна переказати кешбек на фонд "Повернись живим". Для цього потрібно у вкладці "Кешбек" вибрати "Передавати на благо", увімкнути опцію "Передавати кешбек на благодійність" і вибрати фонд "Повернись живим".
  5. В застосунку "Приват24" можна переказати кошти з рахунку "Бонус+". Також можна переказати власні кошти або кошти з картки "єПідтримка" на потреби ЗСУ через вкладку "Добро".
  6. В застосунку "Sense" від Альфа-Банку потрібно вибрати "Перекази/Платежі" - "Допомога ЗСУ".
  7. Також допомогу для ЗСУ можна переказати на криптогаманці:

BTC: 357a3So9CbsNfBBgFYACGvxxS6tMaDoa1P

ETH and USDT (erc20): 0x165CD37b4C644C2921454429E7F9358d18A45e14

TRX and USDT (trc20): TEFccmfQ38cZS1DTZVhsxKVDckA8Y6VfCy

DOT: 1x8aa2N2Ar9SQweJv9vsuZn3WYDHu7gMQu1RePjZuBe33Hv

SOL address:  66pJhhESDjdeBBDdkKmxYYd7q6GUggYPWjxpMKNX39KV

Як ще допомогти ЗСУ?

  1. Донорство крові

Зараз наші військові потребують стратегічних запасів крові. На сайті https://www.donor.ua/centers можна знайти актуальні центри для здавання крові та дізнатися графік їх роботи. Також деякі центри надають інформацію про наявний там запас крові.

  1. Плетіння маскувальних сіток

Проект “Маскувальна сітка для армії руками волонтерів” об’єднує понад сотню волонтерських груп по всій Україні.

Борітеся - поборете!

Все буде Україна!