Citrus Logo Image

Феноменальні продажі смартфона: серйозна заявка на лідерство

2930 переглядів


 

18 серпня в Україні почався продаж знакового для українського ринку смартфона Huawei P Smart +. При вартості в 7999 гривень він продається дешевше, ніж на його батьківщині, в Китаї. А завдяки своєму дизайну і технічним характеристикам, цей смартфон не залишає конкурентам шансів, ще більше посилюючи позиції Huawei на українському ринку. В Цитрусі 50% першої партії Huawei P Smart + були продані за попередніми замовленнями у перші дні. 70% продажів припало на смартфон в корпусі з унікальним градієнтним кольором Iris Purple. Продажі новинки в перший тиждень в Цитрусі перевищили результати продажів попередньої моделі Huawei P Smart на 800%. Це кращі результати по реалізованим попереднім замовленням серед всіх українських рітейлерів.

 

Huawei P Smart + став першим смартфоном з флагманськими характеристиками в ціновому сегменті 8000 гривень, що відповідає середній ціні смартфонів, проданих в Україні, і робить продаж Huawei P Smart + значущим для всього ринку. Цей смартфон має 4 камери зі штучним інтелектом, що дозволяє швидко робити вражаючі фотографії в будь-яких умовах. Його процесор Kirin 710 виготовлений по 12-нанометровій технології і є найкращим процесором Huawei в своєму класі. А фірмова інтелектуальна система заощадження енергії дозволяє економно витрачати заряд акумулятора телефону, з урахуванням переваг користувачів.

 

«Перші продажі Huawei P Smart + кажуть про те, що на ринку з'явився новий герой, здатний привести Huawei до лідерства на українському ринку», - коментує вихід смартфона Юлія Дробишева, директор з PR в мережі магазинів Цитрус, - «його продаж перевищує наші очікування . Ми впевнені в тому, що і далі збережемо високий обсяг продажів на цю модель, єдиними в Україні надаючи безкоштовну страховку екрану цього смартфона протягом року, що дозволяє замінити дисплей при будь-якому механічному пошкодженні. Це наочно демонструє якість продукції Huawei, лідерські амбіції виробника, який зробив ставку на цю модель і довіру до сервісу Цитруса українських покупців».

 

За результатами тижневих продажів в Цитрус Huawei P Smart + зайняв 1 місце в топ-10 найбільш проданих моделей в ціновій категорії від 4000 грн до 10 000 грн., Значно обігнавши в штуках продажу найпопулярніших смартфонів в мережі. Якщо в минулому році в сегменті до 10 000 грн - частка всіх китайських моделей по ринку України за липень склала 60%, то в цьому році за аналогічний період - 75%, що недвозначно показує зміну вектора в перевагах українців.

 

Основні технічні характеристики Huawei P Smart +

- Операційна система: Android 8.1 Oreo;
- Дисплей: 6.3», 2340х1080;
- Процесор: Hisilicon Kirin 710;
- Основна камера: подвійна 16 + 2 МП;
- Фронтальна камера: подвійна 24 + 2 МП;
- Пам'ять: 64 ГБ (4 ГБ ОЗП) + microSD до 256 ГБ;
- Акумулятор: 3340 мА-г.