Citrus Logo Image

Хардове відкриття. Цитрус у Hollywood

4742 перегляди


В кінці листопада в торгово-розважальному центрі HOLLYWOOD відкрився перший в Чернігові магазин гаджетів та інноваційних технологій Цитрус. Цитрус - це не просто магазин, в якому зібрані кращі гаджети з усього світу, але ще й сучасний розважальний та освітній центр, де всіма товарами можна користуватися, щоб дізнатися, як вони працюють.

На площі 574 кв. м крім традиційних зон зі смартфонами, ноутбуками, планшетами та TV для клієнтів оформили ще більше зон комфорту і сервісу. У популярних тематичних зонах можна оцінювати і тестувати всі товари. Розумний будинок, фітнес і здоров'я, персональний електротранспорт, зона геймингу, акустики, beauty-товарів і дитячий майданчик, щоб малюки не нудьгували, поки їх батьки зайняті покупками. У масажній зоні можна добре розслабитися та відпочити, а ще насолодитися ароматною кавою.
 

«Відкриття першого Цитрус в Чернігові для нас знакове. По-перше, це 60 магазин в Україні. По-друге, тут ми зібрали кращий досвід для покупців і готові їм ділитися. Смартфони, ноутбуки, телевізори, товари розумного будинку - все це і навіть більше ви знайдете в нашому відкритому просторі. Всі товари можна тестувати, а не просто розглядати як музейні експонати під склом. Цитрус - це не просто магазин, це місце, куди можна і потрібно приходити за яскравими емоціями і новими враженнями. Тут кожен день є чому здивуватися, зробити життя ще яскравішим, насиченішим і цікавішим. Приходьте, щоб особисто переконатися, що в Цитрус ви завжди отримаєте більше!», - відзначають в компанії.