Citrus Logo Image

Магія Карпат через камеру смартфона: Insta-тур від Цитрус та Huawei

2918 переглядів


 

Мобільна фотографія - тренд сучасності. У світі, де кожен може спробувати себе в ролі фотографа, вже не потрібні громіздкі професійні фотоапарати з об'єктивами і додатковими аксесуарами. Досить однієї чарівної «таблетки» - смартфона з камерою і бажання творити. Цитрус спільно з Huawei вирішили довести це, і навесні запустили конкурс на краще фото міста, зроблене на смартфон. Переможців чекав приємний сюрприз - поїздка в Карпати з тренерами Цитрус Академії, які допомогли розкрити секрети мобільного фотографії та повірити в силу своїх можливостей. Але про все по порядку.

 

#Цитрустур_P30Pro

Все почалося з хештегу # Цитрустур_P30Pro. Ідея провести конкурс мобільної фотографії в Instagram народилася до старту продажів безперечного флагмана 2019 року - Huawei P30 Pro. З початку квітня до кінця травня усі бажаючі повинні були виконати кілька простих правил, щоб стати учасниками конкурсу:

 

- Зробити знімок свого міста на будь-який смартфон

- Опублікувати його на своїй сторінці з хештегом

- Включити режим очікування і стежити за новинами

 

Щоб не обмежувати учасників, знімати фото можна було на будь-який смартфон і обробляти в абсолютно будь-якому графічному редакторі. Таким чином, у кожного був реальний шанс заявити про себе та поборотися за головний приз - тур на тиждень в наймальовничіші місця Карпат під керівництвом кращих тренерів Цитрус Академії.

 

Вибір переможців Цитрус надав експертам. Для цього запросили п'ять членів журі: тревел-блогерів, фотографів та експертів. Кожен з них обрав по одному переможцю. Результати оголосили 7 червня на зустрічі в ЦеХАБі в Києві.
 

Карпатські мотиви

14 червня автори кращих знімків в супроводі тренерів Цитрус Академії вирушили в «Insta-тур Huawei P30 Pro» в Карпати. Програма туру була опрацьована так, щоб максимально познайомити переможців з дивовижною природою світом Карпат і архітектурою європейських замків. І, звичайно ж, навчитися запам'ятовувати красу природи через камеру смартфона. Для цього всі п'ятеро учасників проекту отримали під час туру смартфони Huawei P30 Pro.

 

Huawei P30 Pro - смартфон з діагоналлю OLED-дисплея 6.47 дюймів і співвідношенням сторін 19.5: 9. У ньому встановлені три камери з оптикою Leica з матрицями на 40, 20 і 8 мегапікселів і ще одна - для оцінки глибини сцени і розмиття фону. Завдяки Periscope-об'єктиву Huawei P30 може робити знімки з 10-кратним гібридним зумом (з урахуванням кропа 40-мегапіксельною матриці цифрової зум може досягати 50-кратного наближення) і отримувати відмінні фотографії при зйомці в повній темряві!
 

Івано-Франківськ, Яремче, Синевир, Берегово, Мукачево. Тиждень, наповнений емоціями, нереальними фотографіями і крутими майстер-класами від Цитрус Академії. І головна інтрига в останній день туру - тільки один з п'яти учасників повинен був отримати в подарунок Huawei P30 Pro за краще фото. Хвилини хвилюючого очікування і ... Дивіться у відео, хто все ж отримав заповітний подарунок.

 

 

Учасники про тур

«Insta-тур виявився для мене викликом в якомусь сенсі, тому що я зовсім не екстремальна людина. Але я залишилася дуже задоволена тим, що побачила в Карпатах. Це дійсно дуже красива природа! Але абсолютно точно поїздку зробили люди. Нам було цікаво і весело один з одним. Хлопці з Академії завжди допомагали і підказували, тому що з камерою Huawei P30 Pro подружилася не відразу. У телефоні найбільше сподобалися режими зйомки вночі і портрет. В цілому, це був крутий досвід. Тому величезне спасибі компаніям Цитрус і Huawei за таку можливість! », - поділилася емоціями учасниця проекту Дарина Терещенко.

 

«Спасибі компанії Huawei і Цитрус за можливість поринути з головою в процес фотозйомки, несподіваний сюрприз-подарунок телефон Huawei P30 Pro. Найголовніше в Huawei P30 Pro - це камера, яка нічим не поступається дзеркальному фотоапарату. Виходить маленька дзеркальна камера-телефон у вас в кишені. Важко описати словами отримані емоції від часу проведеного з командою Цитрус Академії. Кожен день пролітав на одному диханні, теорія і практика переплітаються, як «Інь і Янь». В результаті навіть найнеймовірніші творчі ідеї стають реальністю! Колектив Цитрус Академії - чудові, творчі, захоплені своєю справою люди, які щиро вважають, що кожна людина геніальна за своєю природою. Команда зуміла підшукати індивідуальний підхід до кожного учасника туру. Я вдячна за поради, які отримала від цих чудових хлопців! », - зазначила учасниця з Харкова Катерина Жаботинська.

 

«Сподобалося все, було весело, було багато пригод. Нові місця, нові знайомства, багато крутих фото, зроблених за допомогою Huawei P30 Pro, багато емоцій. Коротко про телефон Huawei P30 Pro - камера і якість одержуваних фото просто вогонь, після iPhone дещо незвично користуватися Android (це всього лише справа звички), в загальному телефон сподобався. Хочу висловити свою подяку компанії Цитрус і Huawei за відмінно проведений час і можливість протестувати фото флагман P30 Pro. Дякую », - розповів про враження Євген Белан.