Citrus Logo Image

Інтер’єрні телевізори Samsung The Frame та The SERIF уже в продажу

3533 перегляди


 

The Frame та The SERIF — це нові дизайнерські телевізори від Samsung. Висока якість зображення QLED та smart-функції тут поєднані із неперевершеним інноваційним дизайном. Вони ефектно доповнять будь-який інтер’єр.


Новинки представлені у широкому виборі діагоналей. The Frame — 43”, 49”, 55” та 65”, а The SERIF — 43”, 49” та 55”.

 

Особливості The Frame 2019

Дизайн цього телевізору заворожує. З першого погляду здається, що перед тобою яскрава картина. Але насправді це потужний гаджет із топовим QLED екраном, власним «Art Store» та змінними рамками. Вони будуть доступні у 4 кольорах — чорний, білий, горіх та бежевий.


QLED-екрани телевізорів цього модельного ряду демонструють неймовірну якість зображення 4K та 100% колірне охоплення.


Точна передача кольорів та висока деталізація зберігається при будь-якій яскравості. Оптимізувати рівень контрастності дозволяє підтримка стандарту HDR10+. Завдяки цьому у темних чи світлих сценах якісно відображаються найдрібніші деталі. Ці телевізори стійки до вигорання екрану, тож їх можна сміливо вмикати на більшу частину доби у форматі «картини» чи рамки для статичного зображення.


Саунд — не менш важлива частина. В телевізорах The Frame за нього відповідає фірмовий процесор Quantum. Технології штучного інтелекту оптимізують звук у залежності від сцени на екрані.


Жодних зайвих дротів! Усі необхідні комунікації розташовані у єдиному невидимому кабелі One Connect. У комплекті також спеціалізований кронштейн, який дозволяє кріпити телевізор впритул до стіни.

 

Особливості The SERIF

The SERIF – це поєднання передової технології QLED, стилю та функціональності. Під час його розробки Samsung співпрацювали з братами Ронаном та Ерваном Буруллек (Ronan & Erwan Bouroullec). Вони є найвідомішими в світі промисловими дизайнерами, що спеціалізуються на створенні меблі.


За задумом The SERIF є частиною меблевого гарнітуру та його верхню грань можна використовувати в якості підставки. Таким чином корпус вийшов не тільки незвичним, але і працює на використання потенціалу площі приміщення.