Citrus Logo Image

Барвисте літо з Samsung Galaxy J6

3108 переглядів


У «Цитрусі» стартували продажі Samsung Galaxy J6. Головна особливість смартфону - це безрамковий 5,6-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1480х720 (HD +). В якості апаратної платформи використовується 8-ядерний процесор Exynos 7870 з частотою 1,6 ГГц і GPU Mali-T830 MP1. Оперативна пам'ять - 2 ГБ і 32 ГБ вбудованої пам'яті.

Основна 13 Мп камера з діафрагмою f / 1.9 має безліч режимів настройки і дозволяє додавати до зроблених знімків креативні фільтри. Можна з легкістю розподіляти фото і відео за категоріями і ділитися ними завдяки розширеному функціоналу. Селфі нового покоління! Фронтальна камера на 8 Мп вміє розмивати фон і має спалах, який регулюється на трьох рівнях яскравості - робити круті і чіткі фото можна навіть вночі!

Особливо корисна функція камери - вміння розпізнавати обличчя власника. Samsung Galaxy J6 також має надійний сканер відбитків пальців на задній панелі. Ще одне потужне рішення безпеки - «Захищена папка». Це спеціально зашифрований простір в пам'яті смартфону для зберігання фото, звукових файлів і документів.

J6 ідеально підходить для роботи в режимі багатофункціональності: функція App Pair дозволяє запустити відразу два додатки, і можна, наприклад, дивитися відео і відправляти повідомлення.
Регулювати розклад і стежити за здоров'ям допоможе функція Samsung Health - вона аналізує і контролює фізичну активність, режим сну і звички в харчуванні.

Samsung Galaxy J6 - це стильний смартфон для яскравого та активного життя. Обтічна форма, витончені лінії корпусу і максимально збільшена корисна площа екрану поєднали функціональність і елегантність! Цільова аудиторія Samsung Galaxy J6 - віддані фанати бренду і молоді люди, які люблять спілкування та рух.

 Купити Samsung Galaxy J6 за 5999 грн можна тут