Citrus Logo Image

Купила iPhone і отримала ключі від квартири!

2952 перегляди

 

Студентка з Києва, яка купила iPhone в Цитрусі, стала переможницею акції та зірвала яскравий джекпот - квартиру.

 

Цитрус робить життя яскравішим не на словах, а на ділі. Катерина Спінкс, яка виграла квартиру в акції Цитруса, отримала від неї ключі! У 2017 році 21-річна студентка 4-го курсу Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка купила iPhone 6s в Цитрусі, що автоматично зробило її учасницею розіграшу однокімнатної квартири в житловому містечку Artville в Одесі.

 

Хронологія акції 

Акція проходила в мережі магазинів Цитрус в період з 14 листопада 2016 року до 31 січня 2017. У ній брали участь усі покупці офіційної техніки Apple - досить було зробити будь-яку покупку. Щотижня з 22 листопада 2016 року до 1 лютого 2017-го проходили проміжні розіграші, в результаті яких були визначені 77 претендентів на квартиру. Переможця обирали в прямому ефірі, трансляція велася 4 лютого 2017 року в магазині Цитрус в торговому центрі Lavina. Щасливою власницею призу стала Катерина Спінкс з Києва, вона отримала сертифікат на квартиру в житловому містечку, що на той час будувалося.

 

Яскравий фінал історії  

У квітні 2019 року Катерині урочисто вручили ключі від її квартири в житловому містечку Artville, виконавши свої зобов'язання перед переможницею. Але на цьому подарунки не закінчилися. Забудовник містечка - група компаній Zezman - підготувала додатковий сюрприз для переможниці конкурсу.

 

«Дуже вдячна групі компаній Zezman і мережі гаджетів і аксесуарів Цитрус за проведення акції, завдяки якій я стала володаркою квартири в житловому містечку Artville. Емоції переповнюють мене, адже сьогодні я переступила поріг свого житла, про яке так мріяла», - каже Катерина.

 

«Ми вітаємо Катерину з новосіллям і бажаємо їй нових перемог в житті. Група компаній Zezman стримала свою обіцянку і сьогодні передала ключі від квартири Катерині. Також ми прийняли рішення, що яке новосілля без подарунку, і до приїзду Катерини зробили в її квартирі ремонт, встановили меблі і техніку. Нехай в її житті почнеться новий період, а в квартирі житлового містечка Artville це буде ще приємніше », - сказав представник компанії-забудовника.

 

«Нам дуже приємно бачити, як збуваються мрії наших клієнтів. Я впевнений, що спільно з групою компаній Zezman ми і далі будемо проводити подібні соціальні проекти і дарувати радість нашим клієнтам», - зазначив директор з маркетингу Цитрус Станіслав Андрєєв.