Citrus Logo Image

Кращі умови покупки iPhone XS і iPhone XS Max - у Цитрусі

4640 переглядів



19 жовтня починаються офіційні продажі iPhone 2018 року. Вартість iPhone XS 64GB - 40 999 гривень, iPhone XS Max 64GB - 44 999 гривень. Цього року Цитрус пропонує три простих і зрозумілих сценарія покупки, які дають найкращу свободу вибору для покупців.

 

1. Миттєва вигода для тих, хто ні в чому собі не відмовляє

Всі покупці нових iPhone отримають повернення грошей на бонусний рахунок в розмірі 20% від покупки. Суму, розмір якої може досягати 12 000 гривень, можна буде витратити на будь-які аксесуари - захисні чохли, плівки, бездротові колонки, навушники і навіть курси Цитрус Академії, де навчать як стати зіркою Instagram, навчать пілотуванню дроном або монтажу відео. Бонуси нараховуються протягом трьох днів після покупки, а витратити їх можна протягом тижня, сплативши 50% вартості товарів чи послуг.

 

2. Тільки в Цитрусі! Розстрочка без переплат на 25 місяців.

Оплата в розстрочку робить покупку нового iPhone доступною кожному. Розстрочка надається на місці і дозволяє розділити платежі на 25 рівних частин, при цьому вартість iPhone залишається колишньою і не залежить від інфляції. Це прекрасна можливість отримати ультрасучасний смартфон всім, хто про нього мріяв.

 

3. Індивідуальна знижка для азартних та вдалих

Тільки з 19 до 21 жовтня можна отримати персональну знижку від 10% до 50% на покупку нового iPhone, скориставшись програмою Цитрус Обмін. Свою знижку можна витягнути самостійно на касі перед покупкою. Обери Цитрус у своєму місті, де проходить така акція. Приходь випробувати свою вдачу та вигідно обміняти старий смартфон на новий!

Прийом попередніх замовлень на нові iPhone і Apple Watch Series 4 в Цитрусі c 12 жовтня 2018 года! Наші консультанти вже готові відповісти на будь-які питання і дарувати яскравий настрій від покупки, яка чекає на вас з 19 жовтня!