Citrus Logo Image

Мега Цитрус в Днепре – не магазин, а ракета!

5976 переглядів

 

14 липня, Цитрус виводить на орбіту Дніпра найбільший в Україні креативний простір, наповнений інноваційними продуктами, сервісами та освітніми проектами.

 

На космічному відкритті вас чекають зіркові плюшки:

- розіграш більше 100 подарунків

- роздача 1 000 000 грн. бонусів

- знижки до 30% на найбажаніші гаджети
 

А вишенькою на торті стануть круті атракціони, круті активності та квест, пройшовши який, ви зможете виграти електроскутер.
 

І це далеко не все:

Отримуйте більше емоцій і досвіду в новому креативному просторі:

- Спілкуйтеся з найкрутішими тех експертами в Україні. Сертифіковані світовими брендами консультанти розкажуть вам більше, ніж ви могли очікувати, крім того, ви зможете випити з ними кави, побалакавши про гаджети і навіть зіграти на PlayStation

- Пориньте в світ VR, потрапте в новий для вас вимір і розвивайте креативне мислення

- Прокачуйте свої гаджети з Цитрус Майстер. У прокачуванні допоможуть наші найкращі на ринку фахівці, які пройшли акредитацію таких брендів як Apple, Samsung і Huawei

- Розслабтеся на масажних кріслах і просто кайфуйте в Мега Цитрусі

 

Створюйте більше, творіть:

- найкреативніший відео-контент в нашій YouTube студії, який підкорить інтернет

- роботів в студії робототехніки, які підкорять нас. Але в майбутньому, звичайно.

 

Мега Цитрус - це креативний простір, який виходить далеко за рамки простого магазину. Це ще і більше знань:
 

Цитрус Академія - частина нашого креативного простору, занурившись в яку ви зможете стати крутим мобільним фотографом, зіркою Instagram, успішним відео блогером чи творцем божевільних роботів, відвідавши курси Мобільної фотографії, InstaФото, YouTube блогерства і Робототехники.
 

ЦеХаб - це безперервний марафон найактуальніших і яскравих майсте- класів і лекторів. Ви дізнаєтеся, як створювати крутий контент для Instagram і розірвати YouTube, ми покажемо всю красу екосистем Apple і Google, розповімо, як виростити свій бізнес за допомогою digital інструментів.
 

Більше ніж дарувати вам яскраві емоції, ми любимо дарувати їх вашим дітям.

На першому поверсі розташована дитяча зона, в якій можна буде залишити малюків і зайнятися вибором гаджетів, поки вони будуть проводити час за іграми. Вас здивує ступінь опрацювання деталей для зручності ваших діток.

Приходьте на відкриття нового Мега Цитруса, виходьте за рамки і отримуйте більше. Більше вигоди, більше емоцій, більше комфорту, більше сервісу і більше призів!

 

Ми готові сперечатися, що здивуємо вас. А якщо ні - отримаєте 500 грн і використаєте їх на будь-який гаджет в Мега Цитрусі.