Citrus Logo Image

Ми відсікли непотрібне

4260 переглядів

Інтернет — це єдність та боротьба протилежностей. З одного боку мережа загальнодоступна, а з іншого — приватна. Свій віртуальний світ, власна атмосфера. Мільйони людей на загальній площі інформації та окремі затишні квартири для кожного, куди можуть зайти запрошені.

Але до сейфа у квартирі доступ персональний.
Саме тому ми прибрали зайві символи з адреси, адже так його набирати простіше і швидше, а мозок сміливо підставляє потрібні літери і ви все одно дізнаєтесь про нас.

Крім своєрідної практики судового провадження, ми надихнулися відомою цитатою Мікеланджело Буонарроті:
«Я беру камінь і відсікаю все зайве».

Разом із зайвими літерами ми відсікли будь-які рейдерські спроби будь-кого на сьогодні, і на майбутнє. Ми віримо в торжество здорового глузду, поки з торжеством закону проблеми. Сподіваємось, вони тимчасові.

Ми разом усі ці 20 років змін, часто не справедливості, крайнощів, помилок та перемог. З погляду історії 30 років для країни — це тижневе немовля. Нам разом його вирощувати та виховувати.

Періодична віра в те, що це зробить хтось за нас — повільно, але все-таки вчить суспільство. Ми віримо в лояльність людей, які люблять те, що ми робимо, задоволених товарами та послугами, які ми пропонуємо.

Ми дуже цінуємо обґрунтовану критику — вона допомагає нам стати кращою. І індиферентно сприймаємо вигуки ботів і людей, що знаходяться у фрустрації, з причин, що не залежать від нас. Про націнки в 1000%, контрабанду, не сплату податків та інші дивні речі, що не мають до компанії жодного відношення.

Нами сплачено до бюджету податків та зборів за 2021 рік близько 330 мільйонів гривень. У нашій команді працює 2000 професійних співробітників, які одержують конкурентну заробітну плату. 2000 сімей об'єднує Цитрус.

Приходьте до нас за яскравими враженнями широкого асортименту товарів та послуг, відібраними спеціально для вас, продуманого дизайну, який копіюють конкуренти та теплою атмосферою майбутнього.

Ми ентузіасти! Ми віримо, що інновації змінюють життя людини на краще! 



Вiдрiзнятись дозволено!

СЕО компанії Цитрус,
Вадим Миколайович Лисюк