Citrus Logo Image

Оновлені MacBook Pro 2018 - передзамовлення доступне!

2865 переглядів


Компанія Apple оновила лінійку MacBook Pro з діагоналлю 13 і 15 дюймів. Ноутбуки мають високу продуктивність завдяки новітнім процесорам Intel восьмого покоління, панеллю Touch Bar й більш надійним рівнем безпеки з чіпом Apple T2.

Нові MacBook Pro отримали підтримку технології TrueTone, раніше доступну тільки на iPad Pro і iPhone X. Завдяки їй дисплей комп'ютера зможе самостійно підлаштовувати температуру кольору залежнос від умов зовнішнього освітлення. Також MacBook Pro мають клавіатуру «метелик» третього покоління. Вона тихіша й невразлива до ушкоджень.

Від обраного розміру екрану ноутбука залежать його характеристики. Так для 15-дюймової версії передбачений посилений 6-ядерний процесор Intel i7 на 2,4 ГГц з 4,8 ГГц в Turbo-режимі. Також ця версія отримала 16 ГБ оперативної пам'яті і до 512 ГБ SSD-пам'яті, а крім того - дискретну графіку Radeon Pro.

Що стосується 13-дюймової версії, то вона отримала 4-ядерні процесори Intel i5, а також інтегровану графіку Intel Iris Plus. Об'єм оперативної пам'яті складає 8 ГБ, а на жорсткому диску - до 256 ГБ або 512 ГБ.

Apple вирішила збільшити обсяг акумулятора з метою компенсувати високі енерговитрати ноутбуків.

Юзайте новинку першими, зробивши попереднє замовлення 13-дюймового MacBookPro и 15-дюймовый MacBookPro