Citrus Logo Image

Офіційна заява компанії Цитрус

5736 переглядів


01.03.2021 ряд українських ЗМІ, а також інтернет-спільноти почали масово поширювати інформацію про придбання Корбаном Г.О. пайової участі активів в компанії Цитрус.

Одночасна масова поява однотипних статей вказує на замовний характер даної PR-кампанії.

Від імені компанії повідомляємо, що дана інформація є помилковою і носить масово-маніпулятивний характер, де факт появи змін в реєстрі компанії ЗТ-ІНВЕСТ, трактується як причина зміни в структурі групи компаній Цитрус.

Також відзначимо, що жодне з видань не зверталося в компанію Цитрус для отримання коментарів.

Насправді, Корбан Г.О. у прихований спосіб придбав 50% тільки в компанії ЗТ-ІНВЕСТ, при цьому компанія Цитрус вже подала позов до суду про перегляд законності такого придбання.

ЗТ-ИНВЕСТ не впливає на операційну діяльність та на оборотні активи компанії.
Таким чином, факт придбання 50% в одній із компаній, де одним із власників є власник групи Цитрус, Топал Г. І, не може вплинути на жоден з аспектів успіху функціонування  підприємства.

Також інформуємо, що придбання 50% будь-якої компанії не дає можливості односторонньо і без узгодження другої сторони приймати будь-які зміни або рішення в підприємстві.

Компанія Цитрус в даних публікаціях бачить тільки спробу завдати шкоди іміджу. Тому просить звертатися за коментарями до прес-служби Цитрусу: [email protected] , перш ніж публікувати неперевірену інформацію про компанію.

Від імені компанії вітаємо всіх з весною та бажаємо яскравого настрою!