Citrus Logo Image

«Окей, червона зона»: Цитрус працюватиме під час карантину

12303 перегляди
Цього року тема вакцинації – «улюблена» для України і всього світу. Люди розділилися на дві нові категорії: одних тригерить, коли чують про можливі обмеження і навіть під страхом звільнення не хочуть вакцинуватися. Інші вже «почали роздавати інтернет 5G» і спробували прикласти метал до місця уколу вакциною!)

І поки наші хейтери готують добірні коменти, ділимося планами по роботі всіх наших 66 магазинів.
 

Весь колектив Цитрусу повністю вакцинований


По-перше, ми поважаємо позицію всіх наших клієнтів і вважаємо, що вакцинація – це особистий вибір кожного. Але всі співробітники Цитрусу вже вакциновані, щоб не піддавати себе і оточуючих нападкам вірусу! Так, у всіх нас є COVID19-сертифікати. І так, нікому не погрожували звільненням!)

«Для нас здоров'я на першому місці. Я радий, що весь наш колектив – соціально свідомі особистості, які розуміють важливість захисту від пандемії і самі прийняли рішення про вакцинацію», – прокоментував Вадим Лисюк, генеральний директор Цитрусу.

Цитрус буде працювати без змін у графіку роботи


Ми вважаємо, що вакцинація від Covid-19 дійсно важлива. Крім того, під час карантину ми будемо працювати з дотриманням усіх заходів протиепідеміологічного захисту.

Тому велкам до всіх наших магазинів, сервісних центрів, академій і пунктів прокату електротранспорту! Обіцяємо так само безпечно, професійно і у повному обсязі надати всі наші послуги!

До слова, раніше Цитрус спільно з Міністерством освіти і науки, Міністерством охорони здоров'я та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні провели національний конкурс «Вакциновані й відкриті».

Серед 6134 шкіл-учасників конкурсу були визначені 3 переможця, яким ми подарували набори з 10 комп'ютерів, 10 гарнітур і 10 роутерів. Ще 15 шкіл отримали набори з 10 гарнітур і роутера.

Відрізнятись дозволено!