Citrus Logo Image

OPPO Reno5 Lite скоро в Цитрусі!

2597 переглядів


23 березня Орро AED Україна презентувала смартфон OPPO Reno5 Lite на українському ринку, а ви вже можете оформити попереднє замовлення на нашому сайті та стати одним з перших володарів довгоочікуваної новинки.
 


«Смартфон, який ми представляємо сьогодні в Україні, - це не просто інструмент для зйомки спогадів. Він повністю змінює те, як ми це робимо, і дозволяє показувати наші історії в іншому ракурсі. » - сказав Генрі Ван, генеральний директор Орро AED Україна.

OPPO Reno5 Lite оснащений 32 Мп фронтальною камерою і 48 Мп квадкамерой, що складається з 48 Мп основного модуля, 8 Мп надширококутної камери, 2 Мп макромодуля і 2 Мп монооб'ектіва. AI квадкамера Орро Reno5 Lite ідеально підходить для зйомки життєвих моментів.

Розробники OPPO Reno5 Lite додали кілька нових функцій, які стануть родзинкою відеозйомки і вразять ваших друзів:
 
- Функція Dual-View Video (Відеозйомка двома камерами) записує кадри з фронтальним і основної камери, тому ви одночасно знімаєте навколишній світ і фіксуєте емоції на своєму обличчі.
 
- Функція AI Color Portrait Video (АІ кольорове портретне відео) розпізнає людей на відео, ідентифікуючи підлогу і колір шкіри, а також виділяє його поліпшеними, яскравими кольорами, тоді як фон залишається чорно-білим. Таким чином можна красиво підкреслити об'єкт портретної відеозйомки.

- Функція Monochrome Video (Монохромне відео) виділяє і покращує один з кольорів (червоний, синій або зелений) на знімках і накладає фільтри на всі інші відтінки, завдяки чому кадри набувають драматизму.

- Функція Dynamic Bokeh (Динамічне боке) надає ефект боке, який немов розтягує світло в смуги, розмиваючи фонові деталі. При слабкому освітленні об'єкт на передньому плані буде виділено алгоритмом HDR.

- Функція Night Flare Portrait додає фону привабливих круглих відблисків об'єктива, не відволікаючи уваги від портрета.

- Функції AI Color Portrait (Кольоровий портрет) і AI бьютіфікація 2.0 підкреслять природну красу людини на знімку, поліпшивши контур обличчя і колір шкіри.

Смартфон нового покоління подарує вам задоволення від плавного дизайну, представленого 7,8 мм ультратонким корпусом вагою всього 172 г з вигнутим 3D дизайном задньої панелі.

OPPO Reno5 Lite може похвалитися двома приголомшливими кольорами, які знаходяться на піку модних тенденцій 2021 року. Відповідно до останніх трендів OPPO представили абсолютно нову концепцію Flowing Light Design (Дизайн плавного світла), що надає глибини відтінкам, які на перший погляд можна прийняти за один колір.

У смартфона чорного кольору є плавний чорний градієнт, який змінюється від темного до світлого. Фіолетовий колір вперше в смартфонах OPPO створений з використанням рідкокристалічного покриття на композитної 3D задній панелі. Тримаючи гаджет під кутом, можна побачити відтінок зеленого, який просочується крізь фіолет.
 
OPPO Reno5 Lite оснащений 6,43-дюймовим AMOLED дисплеєм з вирізом під фронтальну камеру. Смартфон демонструє співвідношення екрану до корпусу 90,8%. Під дисплеєм розташований сканер In-Display Fingerprint 3.0 для зручного і швидкого розблокування за допомогою відбитків пальців.

Завдяки потужному 4310 мАг акумулятора і технології надшвидкої зарядки 30 Вт VOOC 4.0 смартфон OPPO Reno5 Lite буде поруч цілий день і швидко зарядиться, щоб забезпечити безперебійну відеозйомку.



System Performance Optimizer (Системний оптимізатор) - запатентована технологія OPPO, яка пропонує набір з десяти функцій оптимізації та гарантує, що ваш смартфон досягне оптимальної продуктивності, щоб забезпечити безперебійну роботу протягом тривалого часу.

За допомогою функції App Lock (Блокування додатків) ви будете повністю контролювати список програм, до яких мають доступ інші користувачі. Screencast Privacy Shield (Захист приватності екрану) обмежує спливаючі повідомлення, а також фільтрує повідомлення, які не повинні позначатися на екрані.

OPPO Reno5 Lite - це потужний творчий інструмент з набором нових функцій для зйомки креативних відео. І все це вміщується у вас на долоні. Цей смартфон безумовно буде надихати вас знімати свою історію.
 
Reno5 Lite з 8 ГБ RAM і 128 ГБ ROM буде коштувати 9999 грн. Успей оформити попереднє замовлення в період з 23 по 29 березня і отримай бездротові навушники OPPO Enco W31 в подарунок.