Citrus Logo Image

Відкриття Цитрус в Полтаві: яскравий настрій, плюшки та круті гаджети

5492 перегляди

 
 

Перший Цитрус в Полтаві приніс яскравий настрій і круті гаджети, які можна протестувати.

 

20 квітня в торговому центрі «Екватор» (вул. Ковпака, 26) відбулося офіційне відкриття першого в Полтаві магазину Цитрус. Неординарна та яскрава подія не залишила жителів і гостей Полтави байдужими.

 

Життя будь-якого українського міста змінюється назавжди після відкриття в ньому Цитруса. Це не просто магазин, в якому зібрані кращі гаджети з усього світу, а ще й сучасний розважальний та освітній центр, де всіма товарами можна користуватися, а не дивитися на них, як на музейні експонати під склом.

 

У полтавському Цитрусі на площі 375 кв. м. відкрилося кілька тематичних зон, які стали популярними в інших містах України: розумний будинок, фітнес і здоров'я, персональний електротранспорт. Крім того, Полтава стала першим містом в Україні, де відкрилася нова експериментальна зона Цитруса для ПК-геймерів: зі столами, ігровими приставками, підключеними до телевізорів, потужними ігровими комп'ютерами та розкішними моніторами, за якими можна пограти в ігри на максимальних налаштуваннях. І перепробувати за грою найрізноманітніші геймерскі миші, клавіатури і гарнітури.

 

На відкритті Цитруса всі відвідувачі змогли оцінити і протестувати тематичні зони відпочинку і розваг, а ще отримали можливість стати власниками крутої техніки: телевізора LG 43, 4K Smart TV, ігрового ноутбука Asus і iPhone X!

 

Цитрус - це не просто магазин, це місце, куди можна приходити за яскравими емоціями і новими враженнями. Тут кожен день є чому здивуватися, зробити життя ще яскравішим, насиченим і цікавішим. Тому що в Цитрусі ви завжди отримаєте більше!