Citrus Logo Image

Подарунки отримають всі! Цитрус привіз море ґаджетів до Івано-Франківська

5889 переглядів


Цитрус впевнено розширює свою географію містами України і цього разу відкрив перший магазин в Івано-Франківську!

Тут на вас чекає море ґаджетів, серед яких електротранспорт, ноутбуки, смартфони, акустика, а також всі категорії потрібних ґаджетів для роботи, геймінгу, розумного будинку та для дітей.

 

Без вигідних покупок не залишиться ніхто


Не пропустіть відкриття нового магазину за адресою вул. Незалежності, 45! А причин для шопінгу, як ніколи, багато. По-перше, це вигода до 53% на ґаджети з нагоди відкриття магазину!



Наприклад, до 14 листопада забирайте iPhone Xr лише за 15 399 гривень замість 20 399 гривень. Якщо ж вам потрібний смарт-годинник, зараз є чудова можливість придбати Apple Watch 6 всього за 10 999 гривень замість 15 199 гривень!

А для того, щоб ваш шопінг був більш вдалим, шукайте на вулицях Івано-Франківська яскравих співробітників Цитрусу, які дарують апельсини з унікальним бонусом до 300 гривень на покупки ґаджетів та аксесуарів!



Також, тільки до 14 листопада при покупці будь-яких ґаджетів та техніки на вас чекає безпрограшна лотерея! А з покупкою на суму від 1500 гривень ловіть шанс отримати MacBook Air M1 або Motorola G9. Переможців буде визначено вже 16 листопада у прямому ефірі сторінки Цитрусу в Instagram!

І це не все! Беріть участь у розіграші смартфона Motorola E6S! Для цього привітайте Цитрус із відкриттям першого магазину в Івано-Франківську у своєму Stories, не забудьте відзначити сторінку @citrus_ua та чекайте на результати!

А для максимальної вигоди приносьте свої старі пристрої, щоб із Цитрус Обміном отримати унікальний шанс заощадити до 90% вартості покупки.

Магазин в Івано-Франківську став 68-м у мережі Цитрусу. Крім того, гігант техніки та електроніки налічує 9 сервісних центрів та 3 пункти прокату електротранспорту в містах України. Але на цьому в компанії не зупиняються і до кінця року обіцяють радувати своїх клієнтів новими торговими точками.



Дізнайтеся першими про вигідні пропозиції від Цитрусу на офіційному сайті, а також підписуйтесь на Telegram-канал, сторінки в Instagram та Facebook.

 
Відрізнятись дозволено!